Danas počinje FRESH WAVE FESTIVAL!

Jubilarno i po broju izvođača rekordno izdanje najvećeg muzičkog festivala u BiH!

118
Fresh Wave festival 2022 danas

Jubilarni Fresh Wave festival okupiće od 11. do 13. avgusta na mističnoj i jedinstvenoj banjalučkoj tvrđavi Kastel neka od najtraženijih muzička imena među kojima su: Adam Beyer, Sama’ Abdulhadi, Technasia, Claptone, Hot Since 82, Hernan Cattaneo, Buč Kesidi, SENIDAH, Vojko V. Kukus, Z++, Ajs i Timbe (Bad Copy) Smoke Mardeljano, Krankšvester, Grše, After Affair, Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack i mnoge druge!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresh Wave Festival (@freshwavefest)

Deseti Fresh Wave će kao i u prethodnih devet izdanja festivala nastaviti da neguje ideju da se nekim od najcenjenijih muzičkih izvođača iz sveta i regiona na istim binama pojave i banjalučki i izvođači iz BiH čime se Fresh Wave Festival nesumnjivo pokazao kao najvažniji festival koji na ovaj način direktno podržava domaću muzičku scenu, a ova vrsta podrške kao društveno-odgovorna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresh Wave Festival (@freshwavefest)

U oviru ovogodišnjeg izdanja festivala realizujemo i akciju “So Fresh, So Clean“! Naime, od 11. do 13. avgusta svi posetioci imaju priliku učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti trodnevne ulaznice za naredno izdanje festivala 2023. godine. Sakupljanjem 10 praznih limenki Heineken piva na samom festivalu i deponovanjem u jednoj od festivalskih zona ostvarujete uslov za učestvovanje u nagradnoj igri, a dobitnici ulaznica biće proglašeni na festivalskim nalozima na društvenim mrežama i na sajtu festivala, nakon jubilarnog izdanja festivala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresh Wave Festival (@freshwavefest)

Prazna boca nije smeće!

So FRESH, So CLEAN” akciji, na svojevrsan način priključuje se i kompanija Vitinka, koja će u saradnji sa Vagon galerijom i Euro Betom realizovati ideju pod nazivom: “PRAZNA BOCA NIJE SMEĆE” u kojoj pozivaju sve posetioce Fresh Wave Festivala da se odgovorno zabavljaju i flašice sa oznakom Vivia i Vitinka odlažu u posebno namenjene kante i na taj način pomognu prikupljanju boca, koje su potrebne umenicima za izradu skultura i instalacija, koje će na originalan način obeležiti 10. Fresh Wave Festival.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresh Wave Festival (@freshwavefest)

Ulaznice

Ulaznice za deseti Fresh Wave su dostupne putem ticket servisa kupikartu.ba, ali i na fizičkim prodajnim mestima festivala u Banja Luci: Ticket Selling Point Trg Krajine od 12h do 19h i na Ticket Selling Point Kastel, na ulazu na tvrđavu Kastel od 19h do 02h sata tokom trajanja festivala.

“Vrbas Experience”

Zahvaljujući partnerskom odnosu i želji da upotpunimo iskustvo svakog festivalskog posetioca u toku festivala po promotivnoj ceni biće omogućen rafting na reci Vrbas kao i vožnja autohtonim, banjalučkim Dajak čamcem. Za više informacija zainteresovani se mogu javiit Rafting centru Kanjon i Dajak klubu Banja Luka.

Prethodni tekstMalomfesztivál 2022, FESTIVAL VETRENJAČA (Orom, Srbija)
Sledeći tekstNezaboravnom večeri na Kastelu počeo jubilarni FRESH WAVE FESTIVAL!