Najveći hitovi ubrzo stižu na Sea Dance!

Omiljene pesme na jednoj od najlepših plaža Jadrana

Plaza Buljarica Sea Dance festival

Planetarni i regionalni hitovi koji se slušaju „na replay“ stižu i ovog leta na jednu od najlepših plaža Jadrana, na osmo izdanje Sea Dance festivala! Shouse, Mahmut Orhan, Dubioza Kolektiv, Konstrakta, Senidah, Mimi Mercedez, Who See, Crni Cerak, Tam, Micka Lifa, Kejt, Da Wreck su za Sea Dancere spremili hitove koji se uglas pevaju ovog leta i godinama unazad, a klupske himne i razloge za đuskanje do ranih jutarnjih sati doneće Nina Kraviz, Anfisa Letyago, Mind Against, Coeus, Human Rias, Ilija Djokovic, Marko Nastić i mnogi drugi!

Vanvremenski hitovi najvećih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda, koje će prirediti nezaboravnu žurku za najjače finale leta, s razlogom zajedno broje vrtoglavih milijardu i po strimova i pregleda!

Na idiličnom jadranskom primorju pesme koji su ih proslavile uživo će predstaviti australijska senzacija Shouse, dvojac koji je do euforije doveo više desetina hiljada ljudi na ovogodišnjem Exitu, a sada ekskluzivno stiže u Crnu Goru po prvi put, kao i globalni hitmejker, producent i DJ Mahmut Orhan, koji će doneti svoje megahitove direktno sa svetskih top lista!

Jedna od najvećih svetskih zvezda elektronske muzike Nina Kraviz, nakon četiri godine se vraća u predivnu uvalu plaže Buljarica, donoseći i stare i nove trake koje neupitno donose energični ples do zore! Jedan od najtraženijih dvojaca u elektronskoj muzici današnjice Mind Against kom­bi­nu­je techno i house, iz­ne­driv­ši ino­va­ti­van, me­lo­di­čan, mi­ni­ma­li­stič­ki, film­ski zvuk, koji Sea Dance fanovi dobro pamte sa nastupa 2017. godine. Anfisa Letyago, techno glas nove generacije, nakon odličnog prvog nastupa na ovogodišnjem Exitu, premijerno donosi mediteransku energiju i sveži zvuk i na Sea Dance festival. Svoje Sea Dance premijere imaće i predstavnik „Afterlife“ lejbla Coeus i sjajni Human Rias, jedini izvođač u istoriji Exita koji je ove godine otvorio i zatvorio mts Dance Arenu! Na poznati teren vraćaju se veteran regionalne scene Marko Nastić i domaći predstavnik „Drumcode“ lejbla Ilija Djokovic, koji je ove godine na Exitu imao sjajan driving techno zajednički set sa Elijem Brownom.

Hitovi koji će obeležiti ovogodišnji Sea Dance

Love Tonight“ dvojca Shouse broji preko 400 miliona strimova, 11 miliona Shazam-a i spada u Top 50 najstrimovanijih numera na Spotify! Pesma se našla u top 10 singlova na top listama u Austriji, Belgiji, Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Holandiji i Švajcarskoj, a nova pesma „Won’t forget You“ je prati u stopu! Mahmut Orhan je pravu pometnju na muzičkoj sceni napravio 2016. godine izbacivši numeru „Feel“ (feat. Sena Sener), koja danas broji skoro pola miliona pregleda i strimova na YouTube i Spotify, i uz koju se jednako entuzijastično pleše i danas. „Feel„, „Fly Above“ i Orhanovi ostali hitovi definitivno će rasplesati tirkiznu uvalu!

Do kakve euforije umije da dovede Nina Kraviz već odlično znaju fanovi Sea Dance festivala, ali i Exita i No Sleep-a. „Skyscrapers„, „Ghetto Kraviz„, „I’m Gonna Get You“ samo su neke od traka koje je stvorila ova techno genijalka. U neverovatnim pesmama za njom ne zaostaju ni Mind Against, a među njima su „Gravity„, „Walking Away„, i sveža „Freedom„. Odličan niz nastavlja Anfisa Letyago novim singlom „HAZE„, zatim tu su „Nisida“ i „Catch The Spirit„. Jedinstvenu muzičku energiju Coeus je predstavio u izdanjima za „Afterlife“ – „Horizon„, „Rebirth“ i „Beyond Dreaming„, a za „Drumcode“ lejbl isto je uradio Ilija Djokovic, sa energičnim trakama „Equilibrium“ i „Aura„, kao i sa pesmama „Vera“ i „202X“ za „Filth On Acid“.

Još regionalnih i domaćih izvođača pobrinuće se za vrhunsku atmosferu, a među njima su: 84 BIT, Anjusic, Branko Vuković, Buba, Budo, CHBX, Došljak, Double Needle, Iks Oks, John K, Konatari, Lazar, Marko Pajković, Marko T, Mr. Lekka, Mr. Mips, Nessuno, OAK brothers, Sen Oliver, Pelzensers, Pim Secle, Rhudaman, Satie, Soc, SOFT 85, Stamina, Stanco, Starac, Straks, Vlado Božović i Vuk Đurišić.

Zbog velikog interesovanja posetilaca, još je u toku akcija „Uzmi 4, zgrabi 5“, kojom se uz kupljene četiri festivalske ulaznice peta dobija na poklon. Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice, kao i Gigs Tix prodajne mreže u Srbiji i online.

EXIT Promo

Prethodni tekstSjajno drugo festivalsko veče jubilarnog FRESH WAVE FESTIVALA!
Sledeći tekstFresh Wave Festival dobio četvrto festivalsko veče!