Sjajno drugo festivalsko veče jubilarnog FRESH WAVE FESTIVALA!

123
Fresh Wave Festival 2022 Dan drugi

Fanstastičnim nastupima izvođača na tri festivalske bine nastavljena velika rođendanska proslava jubilarnog Fresh Wave Festivala!

Nastavak velike trodnevne proslave jubilarnog Fresh Wave Festivala donio nam je fantastične nastupe nekih od najpoželjnijih regionalnih i svetskih izvođača, a kao što je to bilo i očkivano najveće uzbuđenje stvorili su povratnici na najveću festivalsku binu M:Tel Main Stage Claptone i Hernan Cattaneo!

Hernan Cattaneo Fresh Wave Festival 2022

Argentinska živa muzička legenda, neponovljivi i neprevaziđeni Hernan Cattaneo u produženom setu još jednom je pokazao zašto mnogima predstavlja svojevrsno muzičko božanstvo, uokvireno u unikatnu prezentaciju vrhunskog poznavanja suštine elektronske muzike. Sjajnim nastupom još jednom ostaje upisano ime ovog muzičkog čarobnjaka u zidine moćnog Kastela – doma fresh Wave Festivala.

Emocije su proradile i prilikom još jednog nastupa Claptonea u Banja Luci, a kompleksan, ali euforijom nabijen set nagovestio je povratak house zvuka na svetskoj muzičkoj sceni kao žanra uz kojeg je nemoguće biti izuzet od najspektakularnijih plesnih pokreta.

Claptone Fresh Wave Festival 2022

Rasplesana publika desetog Fresh Wave Festivala dominirala je i drugim festivalskim binama, a premijernim nastupima na Jagermeister Live bini u stranice Fresh Wavea upisali su se Grše i Z++. Povratak Vojka V. na Fresh Wave pokazao je da se svaki novi povratak pretvara u još vredniju uspomenu i to uprkos kiši koja je svima dosađivala, što dovoljno govori o Fresh Waveu kao događaju koji je podjednako važan i izvođačima i publici koji se u tri festivalska dana tokom godine nađu na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Večeras nas između ostalih očekuje premijerni nastup izvođača Senidah, Buč Kesidi, Kukus na Jegermeister Live bini, a na M:Tel Main Stageu Technasia i dugoočekivani premijerni nastup Hot Since 82.

Ulaznice

Ulaznice za deseti Fresh Wave su dostupne putem ticket servisa kupikartu.ba, ali i na fizičkim prodajnim mestima festivala u Banja Luci: Ticket Selling Point Trg Krajine od 12h do 19h i na Ticket Selling Point Kastel, na ulazu na tvrđavu Kastel od 19h do 02h sata tokom trajanja festivala.

Photos: Fresh Wave Press

Prethodni tekstNezaboravnom večeri na Kastelu počeo jubilarni FRESH WAVE FESTIVAL!
Sledeći tekstNajveći hitovi ubrzo stižu na Sea Dance!