Mirko & Meex: Domaća klupska scena više ne postoji [Perspektiva intervju]

Mirko & Meex

Mirko & Meex su jedni od ekipe domaćih DJ-eva koji su nama lično bili idoli kad smo kao mlađi klaberi izlazili u grad u potrazi za kvalitetnom House muzikom i dobrim provodom! Nikad nas nisu razočarali, a slušali smo ih u raznim izdanjima tokom proteklih 15 godina.

Prisutni su kao duo na house muzičkoj sceni već okruglo 20 godina sa veoma prepoznatljivim „back2back“ nastupima. Njihovi setovi su ispunjeni različitim stilovima elektronske muzike, od disco, fanki i club house-a, pa sve do dubokog, tech i minimal zvuka. Nastupali su takođe i na skoro svim vodećim regionalnim festivalima kao što su EXIT, Sea Dance, Soundlovers i Naissus House Fest, kao i na mnogim drugim značajnim događajima iz domena elektronske muzike.

Njihovo uticajno delovanje potvrđuju dugogodišnje uspešne rezidenture u nekolicini prestižnih klubova u Beogradu i Novom Sadu. Štaviše, muzičkom produkcijom se bave od 2008. godine i do danas su njihova brojna izdanja dostigla visoke rangove na svetskim top listama i plejlistama.

Singl „A Jam„, koji je objavljen za „Monoside“, dugo je držao vodeće mesto u svom žanru i bio je posebno primetan širokoj publici. „Cruise Music“, „Glasgov Underground“ i „Monoside“ su samo neke od velikih izdavačkih kuća koje su prepoznale njihov muzički kvalitet i za koje su potpisali nekoliko numera.

Pored toga, Mirko & Meek su vlasnici izdavačke kuće „Night Beat Records„, koja ima desetine uspešnih izdanja, prvenstveno regionalnih izvođača.

Uživajte u intervjuu!

Ostale „Perspektiva“ intervjue pogledajte na ovom linku.

Mirko & Meex @Facebook @Instagram

Featured Photo: Promo

Prethodni tekstSolomun, Sven Väth, Tijana T, Marko Nastić i drugi ovog vikenda u Hangaru!
Sledeći tekstIntervju sa Markom Nastićem pred Apgrade 2022