Lažljiva – EDIT za koji se pola grada raspituje već 9 meseci!

543
vlado georgijev lazljiva DJ gruvi edit remix

Dugo su je svi čekali, a što se kaže u narodu “ko čeka taj i dočeka”. Ovaj fenomenalan i dinamičan Microhouse instrumental, sa primesama saksofona koji mu dodatno daje pozitivu i svetlost u svom razvitku, je došao kao idealna podloga za vokal svima već poznatog domaćeg pop hita “Lažljiva” koji izvodi Vlado Georgiev.

Ceo taj paket aranžman nam je doneo potpuno novi klupski hit, za koji se pola grada raspituje već 9 meseci od kako je video klip iz januara ove godine (u prilogu ispod) postao viralan na društvenim mrežama! Za sve to je zaslužan naš DJ i producent Nemanja Božić aka DJ Gruvi i veliko mu bravo i hvala na tome! Što bi jedan od komentara sa tadašnjeg instagrama posta kratko i jasno opisao: “Lepo ga je plavušan ugruvao!”

Šta Nemanja Gruvi ima da kaže o ovom editu za Grotto portal, pročitajte u tekstu ispod:

Vladine pesme su nešto što ću uvek pustiti u kolima i kod kuće, pa je tako naletela ‘Lažljiva‘ dok sam slušao muziku u stanu. Došla je sama od sebe, iskoćila niotkud i nekako pronašla svoje mesto u mojoj mašti, pa sam pomislio ‘hej, pa kao, mogao bih obraditi ovu pesmu‘! Počeo sam raditi na tome ubrzo i sve je nekako išlo glatko. Brzo je privukla pažnju prvo mojih prijatelja koji su je slušali u studiju dok sam radio, pa onda i svih ostalih kolega i publike kada sam je prvi put zavrteo javno. Skockao sam to na svoj način, ali je falio naravno onaj glavni hiruški zahvat u vidu miksa i masteringa za koji mi je pomogao Zlatnichi, bez kog ova stvar ne bi zvučala ovako dobro kao što zvuči sada!

Preview izdanja “LZVA (Gruvi Edit)”, kao i link ka kupovini trake možete naći i poslušati na soundcloud-u ispod. Uživajte u osveženom hitu!

Prethodni tekstHappy People HAVING SERIOUS FUN @ klub Half (15.10)
Sledeći tekstTechno ambasadorka Nicole Moudaber ovog petka u Beogradu
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!