Nagrada Ambasador će se ovog četvrtka dodeliti u čak 35 kategorija!

Šesta dodela nagrada donosi dvodnevni program u čak tri zagrebačka kluba

Dodela Ambasador nagrada za 2021. godinu

Svečana šesta dodjela nagrada Ambasador elektronske muzike za najbolja domaća i regionalna ostvarenja u 2022. godini, koju organizuje udruženje Klubska kultura u saradnji s portalom Klubskascena.hr uz partnere HDS ZAMP, održaće se u zagrebačkom klubu Boogaloo u četvrtak 8. decembra 2022. godine u 20 sati.

Nagrada Ambasador će se dodeliti u 35 kategorija za najbolja ostvarenja na elektronskoj muzičkoj sceni u 2022. godini u Hrvatskoj i regionu. Dodeliće se 20 hrvatskih nagrada te 15 regionalnih nagrada publike i struke, a ove godine je uvedeno i nekoliko novih kategorija poput nagrade za Art produkciju, Fotografa godine i Najbolju alternativnu vokalnu izvedbu.

Muzičko-umetnički i edukativni program u okviru dodele nagrada trajaće dva dana u tri zagrebačka kluba; Boogaloo Club, Pločnik i Klub Dva Osam. Glavni program dodele nagrada počeće u 20 sati, a u muzičkom programu dodele nagrada nastupiće uživo hrvatski i regionalni izvođači – Cura&Dečko, Indra feat. Gnomad & Martin Ladika, Cyborgix 4E75 feat. Jazzy, Drumelody i Herzel.

Dvodnevni program dodele Nagrada Ambasador za 2022. godinu u tri kluba: Boogaloo Club, Pločnik i Klub Dva Osam

Pred nama je i drugo izdanje edukativnog programa Simpozij Ambasadora kojem je partner u realizaciji HDS-ZAMP. Na četiri zanimljive diskusije u petak, 9. decembra u Pločniku s početkom u 15 sati nagrađivani stručnjaci i profesionalci iz industrije elektronske muzike Hrvatske i regije deliće znanje i konkretne savete kako od muzike stvoriti biznis. Closing party nagrade, na kojem će nastupiti zanimljiva imena Herzel i Carnero, održaće se dan nakon dodele nagrada u petak 9. decembra 2022. u klubu Dva osam.

Nagrada Ambasador elektronsku muziku već nekoliko godina aktivno smešta u centar kulturnih tokova Republike Hrvatske čineći je prepoznatljivim segmentom vrednim pažnje i institucionalne podrške. Ambasador je postao više od nagrade, prerastao je u zajednicu od 300 profesionalaca okupljenih na svojevrsnoj platformi za podsticaj novih projekata, programa i autora, a svake godine je regionalno sve bolje poziocioniran i prepoznatljiv regionalnoj struci i publici.

Ambasador @Web @Facebook @Instagram

Featured Photo: Impala Studio

Prethodni tekstRANCHATEK – Jedan od naših najvrednijih producenata [Perspektiva intervju]
Sledeći tekstWise D & Kobe obeležavaju 20 godina svoje DJ karijere velikom žurkom!