Wise D & Kobe obeležavaju 20 godina svoje DJ karijere velikom žurkom!

203

Naš istaknuti DJ duo – Wise D & Kobe, obeležiće 20 godina DJ karijere velikom žurkom u klubu half, 10. decembra 2022. godine!

Jedni su od retkih u regionu koji su opstali kao dvojac sve ove godine radeći svoj posao, kako DJ-ing, tako i produkciju na izuzetno visokom nivou. Odrasli su kao deca techna vrteći vinyle, a godinama je njihov zvuk evoluirao kroz većinu žanrova elektronike i zato uvek mogu jako da iznenade.

Proslava je zamišljena kao prava poslastica za istinske ljubitelje elektronske muzike. To veče za pultom će se naći 20 DJ-eva, tačnije 10 b2b setova u trajanju od po sat vremena.

Wise D & Kobe proslavljaju 20 godina DJ karijere u klubu half 10. decembra 2022. godine

Za pultom će biti neke od pravih legendi beogradskog klabinga, ozbiljni selektori: Peppe, Gramophonedzie, Pookie, Smt#ng, Aćim, Rescobar, Oysha, Un Padre, Sale Božić, Dimitri J, Monochromatic, Lanna, Mallex Marrero, a tu je i pobednik ovogodisnjeg Let’s Mix DJ takmičenja Dakman. Kao vrhunac večeri očekuje se slavljenički nastup, a kao šlag na tortu stižu i 2 specijalna gosta koje ne smemo otkriti za sada, ali vam možemo reći da su to apsolutno jedni od vodećih i najcenjehijih DJ imena u celom regionu.

Očekuju se brojni prijatelji, a ceo događaj biće otvoren za svu publiku koja želi da se priključi i podrži ovaj nesvakidašnji event.

#podrzidomace
Start: 23h
Ulaz: 500 RSD do ponoći, 800 RSD do 01h, 1.000 RSD od 01h

Wise D & Kobe @Instagram @Facebook

Featured Photo: Wise D & Kobe Facebook Page

Prethodni tekstNagrada Ambasador će se ovog četvrtka dodeliti u čak 35 kategorija!
Sledeći tekstFJAAK – nosioci zvuka nove techno generacije i instagram senzacije konačno u Beogradu!