Grotto portal te vodi u EXIT festival Univerzum 2023! 🎁

169
Grotto klabing portal te vodi na EXIT festival 2023. Novogodišnja akcija osvoji kartu.

S obzirom na to da smo i dalje u prazničnom raspoloženju, rešili smo da organizujemo jednu lepu igru za sve vas – igru koja vas vodi na ovogodišnji EXIT festival!

Cilj nam je da zajedno ispišemo stranice najzanimljivijeg novogodišnjeg Grotto dnevnika, koji sadrži vaša jedinstvena iskustva sa mts Dance Arene i/ili NSNS bine EXIT festivala.

Kako osvojiti besplatnu kartu za EXIT festival 2023?

Potrebno je da u nam u komentaru ovog Instagram posta na što maštovitiji i kreativan način dočarate i opišete svoje najbolje iskustvo sa nekog od prošlogodišnjih izdanja Exita, koje je vezano za Dance Arenu i/ili NSNS stage.

Igra počinje danas (05.01) i trajaće sve do nedelje 15.01.2023. uveče, nakon čega ćemo odabrati četiri najbolje priče i obavestiti srećne dobitnike!

Potrudi se da tvoje iskustvo inspiriše druge na najbolji mogući način, a ovo su samo neki od izvođača koji će stvarati nova nezaboravna iskustva i ove godine: The Prodigy, Skrillex, LF System, Viagra Boys, Keinemusik, CamelPhat, Indira Paganotto, Hot Since 82, Vintage Culture i mnogi drugi lansirani su u EXIT Univerzum od 6. do 9. jula.

Prethodni tekstHouse, Techno i Trance – sve što treba da znate
Sledeći tekstKlub Kult će ovog vikenda raditi samo u subotu