Zvanično je! Tuborg je generalni sponzor Lovefesta naredne tri godine!

Tuborg pivo sponzor Lovefesta 2023. godine.

Generalni sponzor jednog od najvećih letnjih festivala u regionu Lovefesta naredne tri godine biće jedan od najpopularnijih brendova na ovim prostorima – Tuborg.

Lovefest nastavlja svoju uspešnu tradiciju organizovanja najboljih muzičkih događaja uz najatraktivnije svetske DJ-eve, a od ove godine uz ključnu podršku generalnog sponzora Tuborga očekuje se da će nadmašiti sva očekivanja i da će ponuditi publici nesvakidašnje iskustvo.

Lovefest i Tuborg objava saradnje u Kafeteriji Magazin 1907 31. januara 2023. godine.
Atmosfera tokom objave Lovefest i Tuborg saradnje u Kafeteriji Magazin 1907

Tuborg Lovefest, kako glasi zvaničan naziv manifestacije, biće organizovan 3, 4. i 5. avgusta na već dobro poznatom mestu – u Vrnjačkoj Banji.

Tuborg kao brend je uvek bio okrenut muzici, te je logičan sled i da se priključi Lovefestu, festivalu koji je nedavno izglasan kao 35. festival na svetu, prema najvećem globalnom istraživanju i glasanju publike, sproveden od strane prestižnog časopisa DJ Mag.

Tuborg i Lovefest od ove godine udruženi su u misiji da publici ponude mnogo više od očekivanog i predvidivog, sa ciljem da svako od prisutnih doživi jedinstveno iskustvo, koje će obeležiti njihovo leto. Biti sponzor ovako važnog festivala, koji okuplja ne samo domaću, već i stranu publiku, koji okuplja muzičke umetnike iz celog sveta na jednom mestu, za našu kompaniju i naš brend Tuborg predstavlja veliko zadovoljstvo“, ističe Milan Perić, direktor marketinga i komunikacija u kompaniji Carlsberg Srbija.

Marko Vukomanović Geri osnivač Lovefesta i Milan Perić direktor marketinga i komunikacija Tuborg.
Marko Vukomanović Geri (osnivač Lovefesta) i Milan Perić (direktor marketinga i komunikacija Tuborg)

Lovefest u Vrnjačkoj Banji okupiće ljude iz čitavog regiona i zajedno sa partnerima kao što je Tuborg stvoriće najluđu i najbolju atmosferu. Prema rečima Milana Perića, očekuju vas brojne aktivacije, žurke i iznenađenja ne samo tokom trajanja festivala, već i u mesecima koji dolaze a koje prethode festivalu.

Lovefest je pre samo nekoliko dana i zvanično postao 35. festival na svetu, te tako partnerstvo sa kompanijom Carlsberg i brendom Tuborg dolazi u najboljem trenutku. Veoma smo ponosni na činjenicu da će jedan tako veliki i renomirani brend podržati festival. Pred nama su godine u kojima ćemo zajedno pokazati na koje će sve načine naše partnerstvo dovesti na novi nivo, ne samo festival, već i koncept takvih muzičkih događaja u region“, rekao je jedan od osnivača Lovefesta Marko Vukomanović.

Sve nove informacije, aktivnosti i kompletan program festivala moći ćete uskoro da nađete na zvaničnom sajtu.

Fotografije: Negovan Vidiner

Prethodni tekstSoul Food – klub koji je postavio standarde pre 30 godina
Sledeći tekstKlub Kult – Nova YU⋆NITED žurka i MuteOFF rođendan