Footworsk Show dovodi Dennis Cruz-a ovog meseca!

Dennis Cruz DJ Press Photo

Footworks Show, radio i event brend koji promoviše tech house, house i techno kulturu, nakon preko 50 internacionalih Radio Epizoda organizuje pravi SHOW u klubu Drugstore 24. februara. Karte možete kupiti na www.footworksshow.com 

Zvezda Show-a biće veliki Dennis Cruz, dobro poznat našoj publici i trenutno je jedan od najtraženijih izvođača na muzičkoj sceni, a koji će na ovom event-u nastupiti u posebnom Extended setu. U svojoj diskografiji beleži brojne hitove, poput, El Sueño, Five, Los Tamales, Bad Behaviour i druge, a koji su ga ujedno svrstali u Top 3 Tech House izvođača na Beatportu. Dennisova kombinacija španskih elemenata iz svog rodnog mesta i brzih ritmova su ga više puta doveli i do No. 1 Chart-ova pa nije ni čudo da ostali velikani kako što su Jamie Jones, Joseph Capriatti, Roger Sanchez i Marco Carola redovno vrte njegove trake na Ibizi i najvećim festivalima.

DJ i producent Dennis Cruz na Footworks Show žurci u klubu Drugstore 24. februara. 2023. godine.

Energični nastupi i ultra pozitivna energija je ono što karakteriše Dennisove setove. Dennis Cruz je takođe vlasnik i popularnog label-a MÜSE zajedno sa Eddy M-om.

U kombinaciji sa Footworks brendom, crvenom tematikom, brzim ritmovima, najkalitetnijim zvukom, Fluid performerima kao i lineup-om koji čine Pablo Panda, Dimitri J, Un Padre i Mene, 24. februara u klubu Drugstore možemo očekivati pravi SHOW koji je i glavni akcenat svakog Footworks događaja!

Prošlog vikend, u klubu Kult organizovan je prepun Footworks Showcase. Pored Dimitri J-a i Un Padre-a, u gostima je bio DJ i Producent iz Amsterdama, sceni poznat pod imenom Rayzir.

„Tease Momenat“, koje je obeležio početak nečeg novog u beogradskom klabingu, možete pogledati i na slikama ispod.

Footworks Showcase u klubu Kult gde je nastupio Rayzir, januar 2023. godine. Fotograf Benny - Take A Moment.
Foto: Benny – Take A Moment.
Footworks Showcase u klubu Kult gde su nastupili Un Padre i Dimitri J, januar 2023. Fotograf Benny - Take A Moment.
Foto: Benny – Take A Moment

Za kraj, uživajte u nastupu Dennis Cruz-a u Beogradu, sa Time:Code događaja na krovu Galerije:

Prethodni tekstKlub Kult – Nova YU⋆NITED žurka i MuteOFF rođendan
Sledeći tekstInnēr Sense – putovanje kroz svet muzike i umetnosti