Tippstrip Remixovao „Ravno Polje“ u Progressive stilu

DJ i producent Tippstrip. Fotografija: Nataša Maksimović.

Domaći producent elektronske muzike Tippstrip objavio je dugo očekivani remix pesme „Ravno Polje“ domaćeg etno-folk benda Vartra, a slušaoci su za sada oduševljeni rezultatom. Novi remiks, objavljen je danas, 23. februara 2023. godine.

„Ravno Polje“ je originalno objavio domaći bend Vartra, mladi bend na srpskoj muzičkoj sceni koji su poznati po spajanju tradicionalnih balkanskih zvukova sa savremenim ritmovima. Pesma, koja sadrži zavodljive vokale i pulsirajući ritam, brzo je Vartri prikupila posvećenu publiku sa elektronske scene.

Natalija Cirković, koja se često vokalno priključi na bini Tippstripu, je unela neke zaista neobične etno-vokalne linije u pesmu, što joj je dalo vrlo karakterističan vajb.

Tippstrip, poznat po inovativnom pristupu muzičkoj produkciji i sposobnosti da besprekorno spaja žanrove, originalnoj pesmi „Ravno Polje“ je dodao svoj jedinstveni pečat. Rezultat svega je izuzetno energičan remiks koji će sigurno pokrenuti sve ljubitelje elektronske muzike na danceflooru.

Tippstrip je takođe izrazio svoje oduševljenje projektom: „Originalna pesma Vartre ima jako snažnu osnovu i to mi je definitvno jedna od njihovih omiljenih pesama, a bilo je zabavno igrati se sa njom i kreirati novu verziju ove pesme. Zaista sam zadovoljan kako je sve ispalo i nadam se da će i nova publika uživati jednako kao i ja“.

Sa zaraznim ritmom, hipnotišućim vokalima i jedinstvenom mešavinom tradicionalnih i savremenih zvukova, „Ravno Polje (Tippstrip Remix)“ spremno je postati letnja himna za fanove elektronske muzike širom sveta.

Tippstrip @Web @Instagram @Facebook

Featured Photo: Nataša Maksimović

Prethodni tekstZbog vremenskih uslova, Claptone i Konstrakta u Herceg Novi stižu 1. aprila!
Sledeći tekstKult će ovog vikenda ugostiti neke od najiskusnijih domaćih DJ-eva