Kult će ovog vikenda ugostiti neke od najiskusnijih domaćih DJ-eva

U ovom tekstu vam predstavljamo dva događaja koja će se ovog vikenda desiti u klubu Kult, a akcenat je na domaćoj ekipi DJ-eva.

U petak, 24. februara, trojica vrhunskih audiofila, Marko Milosavljević, Kid Kimi i Dejan Nedeljković, pripremaju se da vas odvedu na muzičko putovanje kroz nijanse house i techno zvuka.

Sledeće večeri, 25. februara, DJ Marko Vuković proslavlja svoj rođendan, a u pultu će se, nakon dužeg vremena, naći i njegova supruga Joma Maja i D-viral i Giorgio. Sigurni smo da ćete uživati u njihovim setovima.

Marko Milosavljević, Kid Kimi i Dejan Nedeljković u klubu Kult 24. februara 2023. godine.

Prvi put pred publikom kluba Kult, Marko Milosavljević kao poznati virtuoz spajanja svih nijansi house i techno zvuka u jednu notu predstaviće se unikatnim setom, dok će Kid Kimi sa svojim jedinstvenim odabirom često i zaboravljenih traka i dubokim bass linijama zaljuljati jedan od najboljih sound sistema sveta – Funktion-One. Ovo veče savršeno će upotpuniti Dejan Nedeljković, koji će publiku u ovu muzički veoma kvalitetnu noć uvesti posebnom fuzijom electro, house i minimal bitova.

Poznat kao veliki kolekcionar vinyla, kao i ljubitelj sintisajzera, klavira i ritam mašina Marko Milosavljević konstantno eksperimentiše i istražuje sve forme elektronske i alternativne muzike. Njegova kolekcija od nekoliko hiljada ploča ne poznaje vremenska i žanrovska ograničenja, a u njoj se može pronaći, od techna i house-a, do jazza, soula, funka, disca i boogie-ja.

Više od decenije unazad Kid Kimi propagira poseban muzički spektar, dok u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima, dokazujući da DJ-ing ne zna za granice, uvek u fuziji ambienta, deepa, duba, house-a i techna.

Dejan Nedeljković – polovina dvojca Trip & Tics svoje muzičko putovanje počinje 2000-ih godina. Kao DJ nije vezan za jedan muzicki pravac, već za muziku koja pokreće neobuzdani energetski rollercoaster.

Ulaznice se mogu kupiti na vratima kluba, po ceni od 800 RSD.

Marko Vuković, Joma Maja i Perfect Pitch DJs u klubu Kult 25. februara 2023. godine.

Povod za ovo okupljanje je rođendan Marka Vukovića koji ove subote želi da proslavi u svom prirodnom klupskom amibijentu i u krugu sebi dragih ljudi, ali i svih onih koji su verni poštovaoci njegovog uvek dobrim ritmom izpunjenog zvuka.

Joma Maja uvek pomalo mračnim, ali neizostavno sexy i energičnom muzikom će dodati atmosferi baš ono što treba.

Uvod u noć pripao je D-viral i Giorgio, jednim od najboljih polaznika Perfect Pitch DJ Academy, koji su mladi i ritmični DJ-evi, a gaje afinitete prema staroj klupskoj muzici.

Ulaz je 800 RSD, a obe večeri u klub možete ući ako imate preko 23 godine i uživati u lepom ambijentu i Funktion-One zvuku.

Club Kult @Instagram @Facebook

Prethodni tekstTippstrip Remixovao „Ravno Polje“ u Progressive stilu
Sledeći tekstExitova Dance Arena i Hot Since 82 preuzimaju Beograd!