Objavljeni datumi jubilarnog 10. izdanja Moondance festivala

Moondance festival 2023

Nagrađivani trogirski Moondance festival objavio je datume za jubilarno 10. izdanje. Ljubitelji techna i elektronske muzike trebalo bi da zabilježe u kalendaru novi sastanak techno plemena od četvrtka 27. 07. do nedjelje 30.07. Tokom četiri dana i tri noći posetioce očekuje osam događaja na četiri lokacije sa više od 45 sati programa, kao i više od 20 međunarodnih, regionalnih i domaćih Live i DJ izvođača.

U prethodnih devet izdanja Moondance festival se plasirao u vodeći regionalni underground techno festival koji se ističe demokratičnošću, beskompromisnim izborom izvođača, ležernom klupskom atmosferom pod vedrim nebom, fantastičnom binom srednjovekovne kule Kamerlengo, krstarenjima do kristalnih uvala trogirskog arhipelaga, DJ i produkcijskim radionicama i najboljom publikom na svetu.

10. Moondance festival od 27. do 30. jula 2023. godine.

Egzotični miks klasičnog techna i modernih pravaca u DJ i Live nastupima u prekrasnoj kuli, kao i na party brodovima ni jednog pravog ljubitelja techna ne ostavlja ravnodušnim. Upravo to je rezultat osvajanja čak tri Ambasadora (nagrada).

Line up će biti objavljen u nekoliko etapa sredinom marta.

Rane ulaznice sa čak 50% popusta u ograničenom broju dostupne su samo uz promo kod EB10yMF na prodajnim mestima Entria ili online.

Više informacija pronađite na www.moondancefest.com.

Prethodni tekstOvo je prvo izdanje na domaćem REWLER Recordsu za ovu godinu
Sledeći tekstRanchaTek Europa EP se našao na meksičkom lejblu Redlof