RanchaTek Europa EP se našao na meksičkom lejblu Redlof

DJ i producent RanchaTek. Fotograf Uros Sop Vukosavljevic.

Europa je naslov EP-ja koji potpisuje RanchaTek i možemo reći da je sve ono čime se nadamo kada vidimo da je izašlo neko njegovo novo izdanje.

Ovog puta izdaje za Redlof label koji drže svima poznati vlasnici kluba Tulum u Meksiku, a sam EP je prepun kosmičkih melodija i filova koji vam dočaravaju viziju Ranche i njegov svima poznati futurizam zvuka koji kao da nas uvek vodi u neko drugi svet.

Europe je uvodna traka i kako kaže RanchaTek, inspiracija za ovu traku je potekla, kao i skoro uvek, čitajuci o nebeskim telima, a posebno ga je ovde inspirisao Jupiterov
najmanji mesec Europa i kako kaze hteo je napraviti drop koji je tako veliki da Europa najmanji satelit postaje u trenutku veći od samog Jupitera.

Inspiracija za drugu traku Mercurial je došla iz ljudskog ponašanja, njihove nepredvidivosti i konstantne promene mišljenja koja je vrlo zastupljena u današnjem vremenu, što i sam naslov trake znači.

Obe trake su već testirane od strane velikana kao što su Carl Cox, UMEK i mnogi drugi i možemo reći da će ovaj EP tek dominirati na letnjim festivalima.

Izdanje je dostupno za stream/download na ovom linku.

Featured Photo: Uros Sop Vukosavljevic

Prethodni tekstObjavljeni datumi jubilarnog 10. izdanja Moondance festivala
Sledeći tekstPočela prodaja regionalnih ulaznica za 10. rođendan Sonus festivala