Nova dekada je stigla, FreshWave sprema najveće izdanje festivala do sada!

Nakon što je prošlog leta u okviru velike jubilarne proslave 10. godina FreshWave festivala više od devedeset izvođača nastupilo na tvrđavi Kastel, zaokružena je prva dekada najboljeg muzičkog festivala u BiH.

Iza nas je čitava dekada nezaboravnih trenutaka, snažnih emocija, ljubavi, fantastičnih nastupa nekih od najtraženijih svetskih i regionalnih muzičkih imena, a sada je vreme za novu dekadu. Dekadu još snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svetskih zvezda.

Nastavljajući konstantan rast festivala, FreshWave želi da svojoj publici, uz nastupe nekih od najpoželjnijih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda, nastavi da nudi jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje bine, bogate sadržaje festivalskih zona, savremen festivalski kamp, ali i mnogobrojne turističke sadržaje grada na Vrbasu.

Predstojećeg leta, od 10. do 12. avgusta, među zidinama banjalučke tvrđave Kastel, održaće se novo, a sasvim sigurno i najveće izdanje FreshWave festivala do sada, sa rekordnim brojem izvođača, festivalskih bina i zona, najvećim festivalskim kampom i najboljom festivalskom produkcijom.

FreshWave festival 2023 prva faza izvođača najava.

Prvi talas izvođača koji će nastupiti na FreshWave festivalu 2023 objavljujemo u ponedeljak, 27. marta, a uskoro donosimo informacije i o prvom talasu festivalskih ulaznica, koje će najvernijim fanovima festivala, biti dostupne po najpovoljnijim cenama.

Spremite se za najveće izdanje Freshwave Festivala do sada i pratite nas!

FreshWave festival @YouTube @Facebook @Instagram @Web

Prethodni tekstNakon 26 događaja u 10 zemalja u 2022. godini, EXIT novu sezonu otvara u Beogradu i Herceg Novom
Sledeći tekstSpecijalni b2b techno setovi stižu na Sea Star festival!