Specijalni b2b techno setovi stižu na Sea Star festival!

DJ Daria Kolosova.

Prvi Exitov festival sezone, umaški Sea Star festival, pojačao je ovogodišnji program žestokim stadionskim techno back2back setovima i kompletnim lajnapom omiljene Electric Waves bine!

Peto jubilarno izdanje 19. i 20. maja će ATP stadion u Stella Maris Resortu Plava Laguna do usijanja zajedničkim setovima dovesti vodeći ukrajinski DJ čarobnjaci Daria Kolosova i Etapp Kyle, pioniri regionalne scene Marko Nastić i Dejan Milićević, nove techno snage DJ Jock i Shipe, te 12 izvođača Electric Waves bine, koje predvode Ilija Rudman i Ian F.

Svi oni pridružuju se ranije najavljenim velikanima, grupi The Prodigy i multiplatinastom hitmejkeru Robinu Schulzu, kao i nizu internacionalnih i regionalnih zvezda, među kojima su Indira Paganotto, Mahmut Orhan i mnogi drugi. Na dva meseca pre održavanja, prodate su čak dve trećine kapaciteta Sea Star festivala, a osim festivalskih, u ponudi se sada nalaze i jednodnevne ulaznice.

Sea Star Festival 2023 presents Techno in Paradise! (Video)

S više od 10 godina iskustva, DJ-ica i producentkinja Daria Kolosova vrlo brzo je postala vodeće ime ukrajinske andergraund techno scene. Svoj uzlet ka svetskim DJ deckovima započela je uz podršku cenjene DJ Nastie, a do sada je ostvarila nastupe u vodećim clubbing institucijama, kao što su Berghain, Bassiani, Fabric, Awakenings Festival i Amnesia, a njen DJ set za HÖR Berlin broji više od 2,5 miliona pregleda na YouTube. Ovo će biti njen prvi nastup u Umagu, a za deckovima će joj se u b2b setu pridružiti Etapp Kyle. Posvećen usavršavanju DJ virtuoznosti, ubrzo je postao jedno od primećenih imena ukrajinske andergraund scene, a slučajan susret sa Benom Klockom tokom putovanja u Berlin rezultirao je njegovim kasnijim izdanjima za etiketu „Klockworks” i etablirao ga kao jedno od brže rastućih techno imena novije generacije.

Njima dvoma će se pridružiti jake regionalne i domaće snage, takođe u specijalnim b2b setovima. Zajedno nastupaju jedan od najaktivnijih aktera ovdašnje scene Dejan Milićević i jedan od najvećih elektronskih izvođača našeg podneblja Marko Nastić, koji obeležava 25 godina rada, zatim proslavljeni i nagrađivani hrvatski izvođač DJ Jock i rezident zagrebačkog kluba Boogaloo Shipe.

Uz njih je potvrđen i kompletan program omiljene Electric Waves bine, koji čine Ilija Rudman, Ian F, Teo, Kali, Korak, Marin Biočić, Bronski, Marcel, Laseech, Innaca, Grenko i Ivan Erjavac.

U prodaji je aktuelni kontingent festivalskih ulaznica po ceni od 4.600 dinara, kao i jednodnevne ulaznice, VIP Gold i kamp. Kompletna ponuda je dostupna na ovom linku. Ovogodišnji Sea Star festival biće realizovan uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, Grada Umaga, Turističke zajednice Grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune.

Featured Photo: EXIT Promo

Prethodni tekstNova dekada je stigla, FreshWave sprema najveće izdanje festivala do sada!
Sledeći tekstNina Kraviz i Indira Paganotto izbacile zajednički singl