Nina Kraviz i Indira Paganotto izbacile zajednički singl

Dve super zvezde su se udružile

Nina Kraviz i Indira Paganotto.

Zaštitna lica svetske elektronske scene, Nina Kraviz i Indira Paganotto, udružile su snage i izbacile zajednički singl – „White Horse”. Ova saradnja ne samo da ima težinu na globalnoj muzičkoj sceni, već dolazi u savršenom trenutku jer i Nina i Indira ove godine istog dana, u četvrtak 6. jula, stižu na Exitovu Dance Arenu! Nije teško zamisliti kako u jednom trenutku zajedno puštaju ovu pesmu i đuskaju ispred krcate bine!

White Horse” je sveže objavljena za izdavačku kuću Nine Kraviz „трип” i još jednom potvrđuje primat koji ove dve producentkinje imaju u psytrance zvuku. Ovaj žanr je, u kombinaciji sa techno bitovima, osvojio i najveće svetske bine.

Da je njen muzički opus raznovrstan, Nina Kraviz je nedavno pokazala nežnim singlom „Tarde” i senzualnim propratnim video spotom, ali definitivno se čeka remiks ove pesme koji će vrlo moguće „zagrmeti” i na Dance Areni ove godine.

S druge strane, Indira Paganotto ne popušta ni malo u svom ratničkom psytechno stilu, što je demostrirala svojim najnovijim EP-jem „Lions Of God”, koji je objavljen na „KNTXT”, lejblu još jedne gigantkinje u svetu elektronske muzike – Charlotte de Witte.

Stvari postaju još uzbudljivije zato što Nina Kraviz i Indira Paganotto istog dana stižu u Srbiju, na EXIT festival, u četvrtak, 6. jula. Otvaranje Exita posebno je i po tome što će tog dana na bini Dance Arene, Exitovom hramu elektronske muzike, zasluženo puštati isključivo žene, a to su, pored Nine i Indire, Amelie Lens, Tijana T i Miju. A to je samo prvi dan festivala. Do sada objavljen program dostupan je na ovom linku.

Featured Photo: EXIT Promo

Prethodni tekstSpecijalni b2b techno setovi stižu na Sea Star festival!
Sledeći tekstDimitri J i Un Padre – Ceo Video Set sa prepunog Footworks Showcase-a