William Djoko ovog petka u klubu Kult

DJ William Djoko.

Nakon gostovanja u kultnim klubovima na Ibizi, londonskom Printworksu i Fabriku, Dekmantel festivalu, žurkama na plažama i džunglama Tuluma u Meksiku, kao i nakon vrhunskih setova tokom prethodnih godina na Lovefestu, William Djoko će po prvi put u beogradskom klubu Kult prirediti noć za pamćenje u petak 31. marta.

William Djoko je za samo par nastupa pred našom publikom zadobio veliki broj iskrenih pratilaca i obožavatelja njegovog zvuka. Muzički gledano, klaberi nikada nisu sasvim sigurni šta mogu da očekuju na njegovom nastupu, ali ono što je sigurno je da je svaki nastup veoma zabavan.

DJ William Djoko u Clubu Kult 31. marta 2023. godine.

Pre nego što je postao DJ, harizmatični Djoko se prethodno bavio plesom i često su prijatelji od njega tražili da uzima mikrofon na house i techno žurkama. Ovaj element talenta on često unosi i u svoje DJ setove, spajajući energetsku veza između muzike i publike koju toliko obožava. Djokovi setovi natopljeni su neverovatno dobrim groove-om i najkvalitetnijim house-om koji flertuje sa ostalim žanrovima elektronike uz dodatak perkusija i futurističkih melodija, sa redovnim promenama stila i tempa.

Line Up upotpunjuje Nikola Vemić kao jedan od doajena domaće house scene. Posebno se pripremite za ovu žurku, jer je jedna od onih koje se prepričavaju.

Kapacitet kluba Kult je ograničen zato ne propustite ovu posebnu muzičku poslasticu i nabavite svoje ulaznice na vreme. U prodaji je ograničen broj ulaznica po trenutnoj ceni od 1.500 dinara, dok će na ulazu cena biti 2.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti putem ili radnim danima u klubu Kult od 12-18h.

Featured Photo: Club Kult Press

Prethodni tekstIndira Paganotto, Bart Skils i Javier Portilla dolaze na FreshWave festival 2023
Sledeći tekstNeverdogs nastupaju uz Jamie Jones-a na Lovefest Fire žurci