Želite da nastupite na StudFestu? Pročitajte ovo!

StudFest Logo.

Organizacija StudFest je odlučila da na drugom izdanju istoimenog festivala pruži priliku mladim neafirmisanim, ali i afirmisanim DJ-evima koji žele da se nađu na listi izvođača ovog proleća u Subotici.

Njihov poziv vam prenosimo u celosti:

„Kroz studentske organizacije koje smo vodili u prethodnom periodu nastojali smo da pomognemo studentima i na svaki način da ih motivišemo na promene – kroz rad, učenje i stvaranje.

Uočen je problem da danas talentovani mladi muzičari ne dobijaju mnogo prostora da pokažu svoja stvaralaštva.

Mediji, nažalost, umesto uspešnih i vrednih mladih ljudi, promovišu negativne uzore mladima poput lica sa estrade. Uočen je problem mlađe generacije koja ne može da se uključi u rad „muzičkih krugova” koji postoje godinama i koji kao takvi ubičajeno ne sarađuju sa muzičarima iz manjih gradova ili muzičarima bez menadžera, što opet demotiviše omladinu ili ih usmerava u pogrešnom pravcu.

Uz pomoć publiciteta koji StudFest privlači, jedan od glavnih projekata je festivala je upravo „Start Me Up” usmeren na sve one mlade muzičare koji se bore da svojim radom, trudom i učenjem uspeju i „proguraju se” na tržište.

StudFest organizuje DJ takmičenje pod nazivom Start Me Up za 2023 izdanje festivala.

Najbolji muzičari imaće priliku da nastupaju na jednoj od glavnih bina festivala.

Osoba čiji miks bude odabran od strane stručnog žirija dobiće priliku da nastupi sa intro setom kao izvođač na našem festivalu.

Uslovi

  1. Mogućnost za učešće na ovom konkursu imaju, kako afirmisani, tako i neafirmisani DJ-evi
  2. Potrebno je dostaviti sledeće informacije: ime i prezime, broj telefona, email adresu, link od Instagram profila, link od Facebook profila (opciono), link od SoundCloud platforme (u nazivu SoundCloud treba da stoji umetničko ime)
  3. Miks postavljen na SoundCloud ne sme da bude kraći od 30, i ne duži od 45 minuta
  4. Fotografija izvođača

Rok za prijavu je 16. april, a u obzir dolaze svi muzički žanrovi. U nazivu mixa obavezno dodati i #djstudfest2023 tag. U uži krug ulaze četiri osobe koje će biti kontaktirane i koje će dobiti instrukcije za naredni krug.

Vašu prijavu možete poslati putem ovog linka.”

Srećno ljudi!

Prethodni tekstPrva Aroused žurka ove subote u K9 Stationu
Sledeći tekstEXIT i Paul Kalkbrenner donose spektakl u beogradsku Arenu!