Patrick Topping sutra stiže na beogradski Lovefest Fire

Ulaznice po specijalnoj ceni danas do 21h

Patrick Topping

Do početka drugog po redu Lovefest Fire događaja, koji će ugostiti trenutno jednog od najpopularnijih DJ-eva Patrick Toppinga ostalo je nešto više od 24 sata, a ulaznice po specijalnoj ceni moguće je kupiti danas do 21h. U beogradski Hangar stižu i Luton, kao i DJ Dakissa, a žurka počinje sutra od 22h.

Još jedan u nizu Lovefest Fire biće uvod u ono što nas očekuje u avgustu u Vrnjačkoj Banji, što znači da ćete ove subote imati priliku da iskusite festivalsku atmosferu. Organizatori preporučuju da ulaznicu kupite pre početka festivala, jer će na ulazu biti dostupan samo mali broj karata. Ulaznice po specijalnoj ceni u Gigstixu i Tickets.rs biće dostupne samo danas do 21h, dok će još mali broj moći da se poruči na sajtu lovefest.rs.

Jamie Jones stiže na treći Lovefest Fire 28. aprila

Osnivač Paradise global eventa, DJ i producent Jamie Jones će sudeći po velikom broju rasprodatih ulaznica razmrdati publiku 28. aprila u Hangaru, zajedno uz Neverdogs i domaću podršku Nikolu Vemića i Phillie P. Da podsetimo, najavu ovog događaja obeležila je rekordna prodaja ulaznica i više od 50% rasprodatih karata u roku od 48 sati od najave događaja. Ulaznice za ovaj datum možete naći ovde.

Prethodni tekstU prodaji Early Bird ulaznice za najvernije fanove FreshWave Festivala!
Sledeći tekstDubfire konačno ponovo u Beogradu!