Zvezde Afterlife etikete The Element i Øostil 3. juna na Naissus Festu 2023

Naissus Fest 2023.

Naissus Fest 2023 ovog leta ugostiće zvezde čuvene Afterlife etikete, malteškog DJ-a i producenta The Element kao i mladu argentinsku zvezdu u usponu Øostila, koji će se publici u Nišu predstaviti 3. juna na omiljenoj Letnjoj pozornici – Tvrđavi.

Uzbuđenje pred ovaj nastup dodatno pojačava i činjenica da će čitav festival ispratiti i audio vizuelni spektakl po prvi put viđen u Nišu.

Naissus fest 2023 Line Up (izvođači).

Sean Sammut, poznatiji kao The Element, prisutan je na DJ sceni čitavih 30 godina. U svojoj dugoj karijeri sarađivao je i nastupao gotovo sa svim velikanima globalne scene poput Tale of Us, Mathame, Mind Against, Richie Hawtin, John Digveed, Green Velvet, Dixon i drugima.

Kako je postao sastavni deo Afterlife porodice, svojim hitovima poput „Judgment Day” i „Ryder” istakao je sebe u prvi plan na svim zajedničkim nastupima ove etikete.

Øostil je svojim emotivnim setovima kupio publiku od prvog dana i postao jedan od najtraženijih mladih DJ-eva današnjice. Melodic Techno i prepoznatljiv Afterlife zvuk utkani su u njegovu uzbudljivu produkciju koja prati njegov vrtoglavi uspon u koji će publika u Nišu imati prilike da se uveri kroz najavljeni muzičko scenski spektakl pod njegovom dirigentskom palicom.

Podrška hedlajnerima večeri biće jedan od najtalentovanijih DJ-eva Sarajevske scene sa prebivalištem u Londonu Goran Emkić kao i miljenik domaće publike D.R.N.D.Y.

Naissus Fest 2023 karte

Ulaznice za letnje izdanje Naissus Festa prodaju se po početnoj „Early Bird” ceni od 1.000 RSD za regularne odnosno 1.500 RSD za VIP. Karte su dostipne online i na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u Nišu u Oskar kafeteriji.

Prethodni tekstLovefest Fire: Jamie Jones stiže u petak i obara sve rekorde prodaje
Sledeći tekstIDQ objavili novo izdanje „Quicksilver” i najavili prvi studijski album