Lovefest Fire: Jamie Jones stiže u petak i obara sve rekorde prodaje

Ulaznice po specijalnoj ceni do 27. aprila u ponoć

Jamie Jones na Lovefest i Cercle događaju na Plitvičkim jezerima u Hrvatskoj.

Jamie Jones 28. aprila stiže na Lovefest Fire, a da je jedan od miljenika domaće klabing scene govori i rekordna prodaja ulaznica, jer je treći Lovefest event u Beogradu gotovo rasprodat.

Ulaznice po specijalnoj ceni svi posetioci će moći da kupe do 27. aprila u ponoć putem www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets.rs.

Sve VIP karte su već rasprodate, a u prodaji je ostao još mali broj ulaznica za parter. Najveći fanovi Jamie Jones-a imaju priliku da ga slušaju i sa bine, a Stage Experience ulaznica je ostalo još veoma malo.

DJ Jamie Jones na Lovefest Fire žurci u Hangaru Luke Beograd 28. aprila 2023. godine.

Jamie Jones prvi put u Beogradu

Jamie Jones je jedan od onih izvođača kojima se Lovefest publika uvek rado vraća, a beogradski Fire biće njegov debi nastup u prestonici.

Osim njega, na bini će nastupiti i duo Neverdogs.

Italijanski dvojac, koji puni brojne klubove Ibice i ostalih klabing metropola 2019. godine izdao je album „Details”, koji je doživeo veliki uspeh. Tomi i Marko su prošle godine proslavili čak 20 godina na sceni, a publika će imati priliku da 28. aprila čuje šta ovaj iskusni duo ima da ponudi.

Domaća podrška 28. aprila biće Nikola Vemić i Phillie P.

Prema rečima organizatora, prestonički eventi samo su uvod u novu eru Lovefesta, koja nas sve očekuje ovog leta u Vrnjačkoj Banji od 3. do 5. avgusta.

Featured Photo: Lovefest Press

Prethodni tekstKevin De Vries: Simbol nove ere elektronske muzike
Sledeći tekstZvezde Afterlife etikete The Element i Øostil 3. juna na Naissus Festu 2023