Celokupan LOVELAND program za ADE 2023

PARADISE + 909 + MUSIC ON + MOCHAKK CALLING ADE

ADE LOVELAND 2023 FULL LINEUP

Kada su muzički događaji u pitanju, jedan od omiljenih brendova svih pravih ljubitelja elektronske muzike je definitivno LOVELAND. Ljudi koji stoje iza ovog zaštitnog znaka će biti zaduženi za prvoklasna i muzički šarenolika dešavanja i na ovogodišnjem Amsterdam Dance Event-u. U prilogu možete pročitati kratak opis i program svih njihovih dešavanja na ADE 2023.

PARADISE X LOVELAND jamie jones 2023
Jamie Jones

PARADISE x LOVELAND

Pripremite se za trostruku zabavu kada se Jamie Jones i proširena Paradise porodica vrate u Amsterdam na još jedan ADE obračun zajedno sa ekipom Loveland-a. Ovog puta, zabava će se spustiti u moćni Mediahaven gde čekaju tri sobe raja!
Lineup: AMÉMÉ, BONTAN, HONEYLUV, HOT SINCE 82, JAMIE JONES, KOLTER, LOCO DICE, MASON MAYNARD, RICHY AHMED, ROSSI., SYREETA, TOMAN.
Datum i lokacija: PETAK 20. OKTOBAR · 23:00 – 07:00 · MEDIAHAVEN AMSTERDAM
Karte su ovde!

909 X LOVELAND Sam Paganini 2023
Sam Paganini

909 x LOVELAND

Loveland i 909 su se vratili da dodaju novo poglavlje svom ADE nasleđu. Pridružite nam se u ovom dnevnom iskustvu u Mediahavenu sa tri oblasti podstaknute sirovim, osnovnim ritmovima 909.
Lineup: 8KAYS, BASTIENNE, BENWAL, BESWERDA, CARMEN LISA, CHRIS LIEBING, COLYN, DIMITRI, GREGOR TRESHER LIVE, LEIA, LEN FAKI, LOBSTER, MALUGI, MATHEW JONSON LIVE, MOODY MEHRAN, ONYVAA, RECONDITE LIVE, SAM PAGANINI, SANDRIEN.
Datum i lokacija: SUBOTA 21. OKTOBAR · 12:00 – 22:00 · MEDIAHAVEN AMSTERDAM
Karte su ovde!

MUSIC ON X LOVELAND MARCO CAROLA 2023
Marco Carola

MUSIC ON x LOVELAND

Ovog oktobra, Marko Carola i ekipa Music On-a udružuju snage sa Loveland-om kako bi svoj vrhunski zvuk doneli na najveći klupski festival na svetu! Amsterdam Dance Event 2023, pripremite se za nešto veliko!
Lineup: ALE DE TUGLIE, ARCHIE HAMILTON, BLOND:ISH, CALVIN CLARKE, CHELINA MANUHUTU, JEAN PIERRE, CUARTERO, JOEY DANIEL, MAHONY, MAQOSSA, MARCO CAROLA, PACO OSUNA, WADE.
Datum i lokacija: SUBOTA 21. OKTOBAR · 23:00 – 07:00 · MEDIAHAVEN AMSTERDAM
Karte su ovde!

MOCHAKK CALLING ADE X LOVELAND 2023
Mochakk

MOCHAKK CALLING ADE x LOVELAND

Nije trebalo dugo da se brazilska senzacija Mochakk uzdigne u redove velikana haus muzike. Sa njegovim plodnim produkcijama i energetskim emisijama koje razbijaju plesne podove širom sveta, ovaj će sigurno biti ADE klasik u nastajanju!
Lineup: MOCHAKK 8HR SET, SPECIAL GUESTS TO BE ANNOUNCED
Datum i lokacija: NEDELJA 22. OKTOBAR · 14:00 – 22:00 · MEDIAHAVEN AMSTERDAM
Karte su ovde!

Prethodni tekstMaceo Plex u svom „OPEN TO CLOSE“ izdanju 21.10.23. na Audio Obscura ADE događaju
Sledeći tekstKristalno je jasno – u nedelju idemo na Silver Sunset ispred Silosa!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!