Maceo Plex u svom „OPEN TO CLOSE“ izdanju 21.10.23. na Audio Obscura ADE događaju

Najavljena je i pretpremijera nekih od numera sa njegovog predstojećeg albuma "'93".

Audio Obscura x Maceo Plex open to close ADE amsterdam NL 2023

Audio Obscura se 21.10.2023. vraća u RAWFACTORY za svoj sjajni deseti ADE program. Kako bi vam obezbedili niz događaja bez presedana, Audio Obscura udružuje snage sa nekim od najcenjenijih figura plesne muzike, vrsnim kreatorima iz muzičke industrije i umetnicima svetske klase.

Subotnji program zaokružen je masivnim, celovečernjim „open to close“ nastupom jednog od naših omiljenih umetnika. Jedan sa kojim smo se veoma zbližili u poslednjih deset godina i koga smo videli da se transformiše u jednog od najeminentnijih i najuticajnijih DJ-eva današnjice: Maceo Plex!“ – rekli su iz organizacije.

Maceo-Plex-x-Audio-Obscura-ADE
Maceo Plex (photo source: https://audio-obscura.com)

Kao prvi artist ikada koji je izašao na scenu Audio Obscura događaja te daleke 2013. godine, uz mnogo više nezaboravnih postavki koje su usledile, bilo je lako odlučiti i ponovo pozvati Macea u RAWFACTORY za Audio Obscura ADE program.

Nezaustavljiv u DJ pultu, Maceo će zauzeti centralnu pozornicu za ovaj specijalni produženi set u kojem će prikazati besprekornu mešavinu stilova kroz različite muzičke ere, a najavljena je i pretpremijera nekih od numera sa njegovog predstojećeg albuma „’93„.

Pratite Audio Obscura page na Instagramu kako biste ostali u toku.

Prethodni tekstRichie Hawtin na Apgrade festivalu, u industrijskom ambijentu Luke Beograd
Sledeći tekstCelokupan LOVELAND program za ADE 2023
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!