Sonic Aliens ekipa ovog petka u klubu Vrtoglavica

Sonic Aliens organizacija će organizovati novu žurku u klubu Vrtoglavica u Beogradu 23. februar a 2024. godine.

Sonic Aliens ekipa vas poziva da u petak 23. februara dođete u klub Vrtoglavica (Šajkaška 15, Beograd), u donji klub gde će se održati nova, četvrta po redu žurka, sa početkom od 23h.

Uz sjajnu posihodeličnu dekoraciju koji spremaju imaćete priliku da slušate kvalitetan trance uz standardnu postavu Sonic Aliens DJ-eva – Vladimir Cyber, DJ Shinto i Psychomotorica.

Vladimir Cyber Stojanović rođen 1987. u Beogradu. Ljubav prema elektronskoj muzici otkrio je još kao tinejdžer i od tada se strastveno bavi miksanjem muzike. Kasnije počinje sa produkciskim radom i objavljuje dosta uspešnih traka za label „Progg n Roll Records”.

Inspirisan vodećim imenima svetske trance scene nastupajući po klubovima i festivalima pronašao je motivaciju da publici predstavi popularni elektronski zvuk – uplift, tech & progressive psy trance.

Steva Dzanic Shinto je takođe iz Beograda. Sa 16 godina počinje interesovanje za elektronsku muziku, posebno za goa i psihodelični trance. Energičan i posebno melodičan psihodelični i progressive trans i energija koju želi da podeli, predstavljaju jedinstvenost muzičkog doživljaja.

Kao DJ se razvija i istražuje, uvek spreman da pušta različite stilove u različitim prilikama. 2019. godine postao je Label DJ etikete „Progg n roll Records”. Godine 2020. objavljuje svoje prvo izdanje kompilacije „V.A. Psychedelic Soundscapes”. Od 2019. godine organizuje žurke sa prijateljima pod nazivom Sonic Aliens na kojim možete čuti sve stilove trance muzike.

Psychomotorica aka Branislav Bakota je rođeni Vrščanin koji za produkciju i DJ-ing počinje da se zanima još 2004. godine, a već 2005. nastaje projekat Pscychomotorica i pravi fantastična izdanja za izdavačke kuće kao što su „Hi-Trip”, „Ovnimoon”, „Progg n roll Records” i „Reson8”.

Prethodni tekstSynthetix & Dea Tosh ovog petka u klubu Backstage
Sledeći tekstBeogradski klub KULT večeras ugošćava TRAUMER-a!