Beogradski klub KULT večeras ugošćava TRAUMER-a!

Subota je rezervisana za olnajter domaćeg melodic DJ dua Innēr Sense.

Traumer DJ press promo photo

Predstavnik pariske underground scene, producent i DJ Traumer stiže u KULT 23. februara i donosi svoj hipnotizirajući minimal i house zvuk. Za lokalnu podršku te večeri biće zaduženi rezident kluba Nemax, kao i CVTKVC, predstavnik Brosh etikete i član Happy People kolektiva.

Ovaj predvodnik francuske elektronske scene široj publici je poznat po tvrđem zvuku, dok se u njegovom opusu može pronaći sve, od minimala i microhouse-a, preko melodičnih deep hose i jazzy zvukova pa sve do beskompromisnog techna.

Traumer je deo Lola ED porodice, vlasnik respektabilnog lejbla Gettraum koji naziva i platformom na kojoj objavljuje svoje muzičke edite i eksperimente. Njegov produkcijski talenat našao se na mnogim poznatim izdavačkim kućama kao što su Desolat, Cocoon, Skryptöm, IRM, Sign Industry i druge, a mnogi ga znaju po planetarnom mega hitu „Hoodlum“.

Muziku pušta širom sveta, na vodećim festivalima kao i u kultnim klubovima kao što su Amnesia na Ibici, Rex u Parizu, Fabric u Londonu, Button Factory u Dablinu, Metro Dance Club u Alikanteu.

Ograničen broj ulaznica možete kupiti online putem RA platforme na ovom linku ili u toku večeri na ulazu u klub.

Inner Sense DJ i producentski duo.
Innēr Sense

U subotu 24. februara u klubu Kult očekuje nas allnighter sve traženijeg dvojca Innēr Sense, koji su prošlog meseca imali izdanje za Exit Soundscape lejbl, koje je za veoma kratko vreme dospelo na peto mesto Melodic House & Techno liste na Beatportu.

Ujedinjeni zajedničkom strašću prema muzici, Filip Fisher i Nino Čelebić udružuju svoje ideje, znanje i iskustvo pod jednim imenom – Innēr Sense, vođeni željom da otkriju nepoznate puteve ovog kreativnog sveta i istraže nove dimenzije između podsvesti i realnosti. Njihova izdanja dobila su podršku svetskih artista kao što su Joris Voorn, Innellea, Fideles i Armin Van Buren.

Ulaznice za ovaj događaj u prodaji su po promo ceni, a možete ih kupiti preko RA platforme na ovom linku ili na ulazu u klub na dan događaja.

Prethodni tekstSonic Aliens ekipa ovog petka u klubu Vrtoglavica
Sledeći tekstRetrogressiveNight: DJ Ruby i Popi Divine u Kultu 8. marta
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!