Matine na Dorćol Platzu uz Ludovica Llorcu aka Art Of Tones

Llorca art of tones promo

Dorćol Platz je uzbuđen da najavi spektakularan matine koji će se održati ovog vikenda uz jedinstvenu muzičku selekciju Ludovica Llorce. Drugi u nizu matine na Dorćol Platzu obeležiće kultni francuski DJ i producent u subotu 16. marta sa početkom u 15h.

Ludovic Llorca, svetski poznati DJ i producent, poznat po svojoj inovativnoj muzici koja spaja različite žanrove poput house-a, elektronske, džeza i soul muzike, vodiće nas na putovanje kroz zvuke i ritmove koji će zasigurno zadovoljiti i najprobirljivije slušaoce.

U 2005. godini, misteriozni producent po imenu Art Of Tones izdaje seriju od dva EP-a, uz kritički uspeh u krugu house muzike. Svi su mislili da je to poznati producent koji koristi pseudonim za jednokratni projekat i nisu znali da je Art Of Tones zapravo Ludovic Llorca, koji je poznat po svom džezom prožetom albumu „Newcomer„.

Ipak, Art Of Tones nije bio jednokratni projekat. Godine 2007. Llorca, još uvek skriven iza pseudonima Art Of Tones, izdaje EP „Praise“ koji postaje masivan underground hit, ostavljajući sve da nagađaju ko stoji iza projekta. Tada Llorca otkriva da je to upravo on, a danas pod istim pseudonimom radi u domenh house muzike, ostavljajući ime Llorca za svoje projekte prožete soulom i funkom.

Ludovic Llorca Art Of Tones 2024 Beograd Dorcol Platz

Matine sa Ludovicom Llorca na Dorćol Platzu je događaj koji ne smete propustiti! Dođite i provedite nezaboravan dan u društvu vrhunskog muzičara i ljubitelja kvalitetne elektronske muzike. Matine će ovoga puta biti u Koski a ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1.000 dinara na svim prodajnim mestima Gigstix-a. Događaj traje do ponoći!

Satnica:
17:00 Melty Disco
19:00 Art of Tones
21:30 DJ Vlada EyE

Prethodni tekstValentino Kanzyani i Pablo Bozzi stižu u Beograd!
Sledeći tekstMind Against na Illusions žurci u Beogradu 19. aprila!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!