Mind Against na Illusions žurci u Beogradu 19. aprila!

DJ i producentski duo Mind Against.
Mind Against

Nakon uspešno održanog Illusions Festivala u Hangaru Luke Beograd, kroz koji je prošao rekordni broj posetilaca, Illusions najavljuje veliku žurku 19. aprila na istom mestu. Illusions sprema još jedno magično veče, audio vizuelnom senzacijom i udarnim Line Up-om, svetska poznata imana sa inostrane DJ scene stižu u Beograd: Mind Against i Dyzen, a tu je i domaća podrška Nexie i Anya.

Mind Against DJ duo sa „Afterlife” etikete, su se na mapi globalne elektronske muzike pozicionirali kao jedan od najtraženijih izvođača, koji nastupaju na najvećim festivalima i u najboljim klubovima. Njihovo međusobno razumevanje se manifestuje u dinamici zajedničkih setova sa veštom selekcijom i miksovanjem, koje će publiku odvesti na nezaboravno putovanje, kroz Melodic House & Techno.

Mind Against čine Alessandro i Federico Fognini, rođeni u Italiji, iz Berlina. Njihov dar za stvaranje emocija kroz sintisajzere i udaračke instrumente u njihovom studiju jedinstveno se prenosi na plesni podijum, gde njihov glatki, pokretni pristup tehnu, stvara prepoznatljiv i izuzetno moćan zvuk.

Dyzen DJ press promo photo
Dyzen

Dyzen je mladi italijanski producent, koji kroz muziku želi da ispriča svoju priču. Osnovan 2018. godine, brzo započinje svoj uspon na međunarodnoj elektronskoj sceni. U stalnoj potrazi za inovacijama, Dyzen ima za cilj da razbije granice između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, podižući svoju muziku na viši nivo, sačinjenu od vibracija i senzacija, koja se harmonično utapa u novu dimenziju, techno ritmičkih struktura do psihodeličnih i nostalgičnih melodijskih linija. Jasno je da nas svi izvođači koji pripadaju „Afterlife” etiketi do sada impresionirali.

Multitalentovan DJ i producent Nexie, tvorac Illusions Festivala, je svojim setovima odavno pridobio srca publike širom sveta. Autentičnim Melodic Techno setovima, puni beogradske i regionalne klubove. Poznat je po virtuoznim nastupima te spada u grupu izuzetno talentovanih DJ-eva sa naših prostora. Njegova muzička saradnja sa internacionalnim svetskim izvođačima, učinila je Beograd potpuno drugačijim, doprinela razvitku i dala novu energiju na muzičkoj sceni, čime se njen dalji napredak i međunarodni ugled još više pojačava. Ono što ga izdvaja jeste, da je uvek korak ispred svih, kada je reč o viziji, kreativnom stvaranju, muzičkoj selekciji i ono najvažnije, uspešnoj relizaciji
projekata, već dugi niz godina. Inspiracija mnogim mladim DJ-evima, kao takav, podsceća na važnost i podršku mladim izvođačima i daje prednost da nastupaju rame uz rame sa velikim zvezdama.

Intro set će predvoditi Anya, mlada i prespektivna beogradska DJ-ica, koja svojom muzikom, kombinacijom Melodic Techno, Techno i House žanrova, polako ali sigurno osvaja muzičku industriju.

Illusions festival 2024.

Illusions je jedan od najzapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, koji predstavlja jedinstven Melodic Techno zvuk. Dovodeći najprestižnije izvođače, kao i impresivnim vizualnim efektima, premašuje rekord, sa ciljem da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga.

Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji Illusions to planira da postavi u 2024. godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskoga zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju.

Prodaja jednodnevnih ulaznica je počela i moguće ih je nabaviti preko sajta Gigstix i u knjižarama Vulkan. Budite deo ove neverovatne avanture i rezervišite svoje mesto na Illusions žurkama 2024.

Prethodni tekstMatine na Dorćol Platzu uz Ludovica Llorcu aka Art Of Tones
Sledeći tekstDerek West debitovao na „Collective Music” etiketi iz Mađarske