Derek West debitovao na „Collective Music” etiketi iz Mađarske

Srpski DJ i producent Derek West, fotografisao Igor Jeremic.

Heal Your Mind” je novo izdanje Derek Westa, i ujedno debitantsko pojavljivanje na renomiranoj „Collective Music” etiketi iz Mađarske, sa fantastičnim remiksima od strane label bossa Collective Machine-a i Julián Millána iz Kolumbije.

„Heal Your Mind” EP tako ima tri trake koje spajaju elemente deep, melodic i tech house zvuka u fantastično zvučno iskustvo. Originalna traka Derek Westa postavlja ton EP-a hipnotišućim deep house ritmom i dubokim vokalima, dok Collective Machine i Julián Millán sa jedinstvenim remiksima unose karakteristične elemente i proširuju dimenziju izdanja.

Derek West je underground DJ i muzički producent baziran u Beogradu, koji dolazi iz DJ porodice, i stilski pliva između deep i tech house-a, sa karakterističnim melodičnim elementima. Nastupao je u eminentim underground klubovima prestonice, kao što su Kult, half, 25th, KPTM.

Collective Machine i Julián Millán ne trebaju specijalni uvod, njihove trake redovno izlaze na svetski renomiranim etiketama Knee Deep In Sound, 8Bit, Circus, Stereo Productions između ostalih, i njihove trake redovno vrte hedlajneri svetskih festivala kao što su Hot Since 82, Marco Carola, Nick Curly, Dosem.

Ni podrška kolega DJ-eva i producenata nije izostala

Dilby: „Original has a great vibe.”

Toomy Disco: „Amazing work gfrom Derek West! Super groovy and trippy deep vibes on this one. As always label honcho did a very sweet job. Will play in my next shows defo. Thanks!”

WEIKUM: „whole ep is fire”

Paco Osuna: „Will try thanks :)”

Ruben Mandolini: „Nice, thanks!”

Robyn Balliet: „Love it! :)”

LARSa: „Three absolutely killer tracks here – such good music & and loving the variety of the remixes.”

Capeesh Society: „Lovely”

I Derek West je nakog svega ovoga imao da kaže par reči

„Jako mi je drago da je EP konačno izašao sa ovako sjajnim obradama od dragih prijtelja. Za mene ovaj EP predstavlja novo poglavlje sa suženim fokusom na zvuk koji se iskristalizovao kroz sve ove godine i predstavlja suštinu mog izražaja kako u produkciji, tako i u Live nastupima. U pripremi je još nekoliko EP-a, tako da očekujte još puno materijala i aktivnosti od mene. Vidimo se na podijumu i hvala svima na slušanju i podršci. <3.”

Featured Photo: Igor Jeremic

Prethodni tekstMind Against na Illusions žurci u Beogradu 19. aprila!
Sledeći tekstLMF 2024: Na jezero Jarun dolaze najaktuelnije zvezde svetske elektronske scene!