Poslušajte novo The + „Left Light” izdanje

DJ i producent The +.

Dragoslav Dimitrijević, poznat i kao The +, zakoračio je u svet DJ-inga 2017. godine. Nakon četiri godine iskustva u puštanju muzike i na DJ sceni, Dimitrijević odlučuje da proširi svoje polje delovanja u svetu elektronske muzike. Tako, već 2021. godine, polako ali sigurno ulazi i u svet muzičke produkcije.

Do sada iza sebe ima već pet samostalnih produkcijskih izdanja koja svedoče o njegovom muzičkom talentu i ukusu, ali i kvalitetu kao producenta. Ono što ga na domaćoj sceni posebno izdvaja jeste njegova sposobnost da se ne ograničava na samo jedan muzički pravac ili žanr. Iako bi mnogi pomislili da to nije samo njegova karakteristika, sa čim se slažemo, The + je ipak definitivno dosta hrabriji kada je reč o eksperimentisanju.

Duboki hipnotišući pedovi i ritmičke perkusije su prvo što ćete primetiti nakon što zakoračite na ovaj nepoznati put. Nećete morati da čekate predugo da vas stabilna i repetativna bas linija usmeri u pravom smeru.

Odjednom, na sledecem uglu, sačekaće vas vokal i dati vam razlog da nastavite dalje. Uskoro ćete se naći na glavnoj raskrsnici, samo pratite reči i naći ćete pravi put.

Uzivajte u novom The +Left Right” izdanju za „Let’s Mix It! Records” koje je dostupno na svim platformama ovde.

Featured Photo: Instagram

Prethodni tekstMarko Nastić komponuje muziku za svetsku premijeru berlinskog baleta na Dorćol Platzu
Sledeći tekstSarajevski krovovi postaju pozornica snova!