Sarajevski krovovi postaju pozornica snova!

Prvi Garden of Dreams Rooftop Session je 13. aprila.

Lokacija Garden of Dreams Rooftop Session žurke zakazane za 13. april 2024. godine u Sarajevu, fotografisao Adnan Lingo.

Sarajevska scena događaja na otvorenom oživljava ovog aprila uz prvi Garden of Dreams Rooftop Session ove sezone. Ovaj magičan događaj zakazan je za 13. april na novoj lokaciji, na krovu zgrade Svjetlosti, preko puta Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

Garden of Dreams organizacija uvek iznenađuje svoju publiku otkrivanjem novih lokacija za svoje događaje, a ovaj put, u sklopu novog koncepta Rooftop Session, penje svoju publiku na krovove Sarajeva kako bi svim ljubiteljima dobre muzike i zabave pružili jedinstveno iskustvo pod vedrim nebom. Do sada neotkrivena lokacija – krov zgrade Svjelosti preko puta Ekonomskog fakulteta postaje novi deo bašte snova i mesto gde će se sigurno plesati i sanjati glasnije nego do sada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Garden of Dreams (@gardenofdreams.ba)

Ovo je prvi u nizu mnogobrojnih letnjih događaja koje sprema organizacija Garden of Dreams. Sa dobro poznatim kuratorima legendarnih zabava ovaj događaj ima potencijal da bude jedan od onih koji će zauvek ostati urezan u naša srca. After Affair, G.Edd i Rajot su već dugo deo bašte snova, a tokom prethodne godine su sceni poklonili i muzička izdanja na „Garden of Dreams Records”. Posebno iznenađenje za publiku biti će G.Edd koji se nakon dugo vremena vraća na sarajevski plesni podijum. Jedno je sigurno – svako od njih garantuje nezaboravan provod i setove za pamćenje.

Svi su pozvani da dođu i dožive spektakularan zalazak sunca na horizontu iznad srca Sarajeva, dok Garden of Dreams otvara sezonu plesanja na otvorenom. Ovo je uvod u prolećnu sezonu događaja ispod zraka sarajevskog sunca, a sigurno će ostati urezan u pamćenje svima koji se 13. aprila popenju na ovaj krov.

Prvi Rooftop Session je i korak na putu prema šestom izdanju Garden of Dreams Festivala, čije detalje organizatori otkrivaju uskoro.

Zbog specifičnosti lokacije, broj ulaznica je veoma ograničen i očekuje se da će biti rasprodat velikom brzinom. PRODAJA ULAZNICA POČINJE 30.03. U 12.00 SATI NA www.kupikartu.ba!

Pripremite se za nezaboravno iskustvo na Garden of Dreams Rooftop Sessionu – prvi ples pod otvorenim nebom u sezoni ’24, i prvi u nizu događaja ove sezone koja već obećava de će biti nezaboravna!

Vidimo se 13. aprila na krovu zgrade Svjetlosti preko puta Ekonomskog fakulteta uz After Affair, G.Edd, i Rajota.

Fotografije: Adnan Lingo

Prethodni tekstPoslušajte novo The + „Left Light” izdanje
Sledeći tekstAna Ćurčin i Marko Nastić predstavljaju Amnasti projekat