BARUTANA NAJAVLJUJE PRVA GOSTOVANJA ZA OVU GODINU

Stižu nam Louie Vega, Hernan Cattaneo, Röyksopp, Kruder & Dorfmeister, Makoto, Danny Wheeler i MC Conrad

Barutana Beograd prva imena 2024 najava

Čekanju je došao kraj, nova sezona Barutane je pred nama! Sezona se otvara u petak 31. maja kada nam stiže njujorška legenda Little Louie Vega, jedan od najvećih house DJ-eva svih vremena i deo legendarnog Masters at Work dvojca! Domaća podrška ove večeri otvaranja su miljenik domaće publike, Kristijan Molnar, kao i iskusni Nikola Vemić.

Već sutradan, u subotu 1. juna, smo u prilici da tradicionalno slušamo el maestra i to sa extended setom – Hernan Cattaneo na nastupu koji se ne propušta! Warm-up podršku će mu pružiti naša progressive zvezdica u usponu, mladi Hobin Rude koji je takođe važan deo domaće ekipe Progresivna Suza.

Hernan Cattaneo press photo
Hernan Cattaneo, photo by Juan Pablo Soler

Bečki triphop duo Kruder & Dorfmeister na svojoj „K&D 30 Years Anniversary Tour“ stižu i u Barutanu 16. juna sa DJ setom, i ovo će biti jedinstvena prilika da njihov prebogat opus čujemo u Beogradu! Uz njih su tu ove večeri i naši kvalitetni veterani domaće scene, DJ Peppe i DJ Iron!

Ni ljubitelji Drum N Bass zvuka neće ostati uskraćeni, jer nam 21. juna stiže japansko-britanska kombinacija Makoto, Danny Wheeler i MC Conrad! Domaćini ovog događaja su svima dobro poznati DJ Rahmanee i MC Edge.

Röyksopp press photo
Röyksopp, photo by Stian Andersen

I kao posebna poslastica – Röyksopp DJ set 29. juna u Barutani! Jedan od najpopularnijih elektronskih dua i tvorci brojnih hitova nastupiće po prvi put u Beogradu, i prvi put Srbiji još od nastupa na EXIT Main Stage 2010. godine! Uz njih će ove večeri DJ pult obogatiti i legende domaće elektronske scene, Vlada Janjić i DJ Brka!

Ulaznice za sve događaje dostupne su na cooltix.rs, a tu je još jedno bitno obaveštenje – radno vreme kluba u novoj sezoni biće od 22-04h! Budite sa nama, uskoro stiže još novih imena!

Prethodni tekstUpoznajte Paul Reez-a i poslušajte njegov novi EP „The Lighthouse“
Sledeći tekstSteve Bug, Andrey Pushkarev, Marcelo Vasami i Favio Inker stižu u klub KULT
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!