Upoznajte Paul Reez-a i poslušajte njegov novi EP „The Lighthouse“

Pavle Rizovski aka Paul Reez photo press

Pavle Rizovski, koji se potpisuje kao Paul Reez, dolazi iz Beograda i trenutno ima 29 godina. Muzikom je počeo da se bavi 2013. godine, a elektronsku muziku sluša od svoje 4. godine života, pod uticajem starijeg brata i sestre. „Zarazili su me sa Sandstorm i How Much is The Fish popularnim pesmama tog vremena„, opisuje Pavle.

Iako je u produkciji već punih 10 godina, sebe i dalje smatra da je na početku i da ima još toliko stvari koje tek treba da nauči. Ovim putem se takođe zahvaljuje ljudima sa domaće DJ scene koji su uvek našli vremena da ga saslušaju i iskreno, nesebično posavetuju i usmere. „Naročito bih izdvojio Toleta (Space Motion), Nemanju (Coeus) kao i Filipa Fishera, 1/2 sad već poznatog dua Inner Sense„, dodaje Pavle.

Paul Reez nam ovim putem predstavlja svoj novi EP, sačinjen je od dve trake: 1) „The Lighthouse„, po kojoj EP i nosi ime i 2) „No More“ koju je uradio sa svojim prijateljem i kolegom Alex Saander-om.

The Lighthouse“ je nešto drugačija od njegovih dosadašnjih izdanja. Klavir koji se provlači kroz traku je tu kako bi se iznela jedna vrsta emocije koju Paul želi da podeli sa ljudima. Zanimljiva činjencija je da je „The Lighthouse“ u naletu inspiracije završena za svega nekoliko dana, dok je „No More“ pesma započeta pre više od godinu dana, a tek sad skoro završena i napokon izdata na ovom EP-u.

„The Lighthouse“ je treći dan nakon objavljivanja dospela do 39. mesta na Beatport listi najboljih novih Progressive House izdanja ostavljajući iza sebe u tom trenutku jaka imena kao što su Cristoph, Guy J i Jam & Spoon. EP je izašao za Reckoning Records, a možete ga kupiti na ovom LINKU ukoliko vam se dopada i tako podržati rad domaćeg izvođača!

Paul Reez
@Facebook
@Instagram
@Soundcloud
@Web

Prethodni tekstSatori obradio „Nišku Banju”, a pesmu objavljuje Exitova diskografska kuća
Sledeći tekstBARUTANA NAJAVLJUJE PRVA GOSTOVANJA ZA OVU GODINU
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!