Dimitri J i Un Padre ne staju! Na Footworks Show dovode hit maker-a Franky Rizarda!

Footworks Show u New Tekstilu.

Posle samo dve nedelje od premijernog Footworks Show-a kada su ugostili Technasiju i Andrew Meller-a, Dimitri J i Un Padre su na svom Show-u nam predstavili Gutija, a iz Solid Grooves-a Bassel Darwish-a!

Event je produžen za ceo sat zbog svih prisutnih koji jednostavno nisu hteli kući. Ovaj event je i bio posebno omogaćen novim line array zvukom marke Amate audio, čime su opravdali svoj slogan Music First.

Footworks Show će 26. jula 2024. godine u New Tekstilu ugostiti Franky Rizarda.

 

Kao veliko iznenađenje, 26. jula nam naši momci premijerno dovode Franky Rizarda!

Rezident ANTS-a, Music On-a i Elrow-a, i jedno od najvećih house artista svetske elektronske scene zavrteće svoje hitove na Footworks Show-u pod crvenim svetlima!

Njegove trake „Everybody” i „Out The Fire” dospele su na 1. mesto Beatport-ove chart liste.

Iza ove house zvezde se nalazi i njegov label „LTF” kao i serijal internacionalnih evenata pod nazivom FLOW koji organizuje 20 puta godišnje.

BONUS: Na lineup-u ovog Footworks Show-a nam dolazi i talentovani Jholeyson iz Kolumbije u okviru svoje evropske turneje. Iza Jholeyson-a stoje neki od najvećih label-ova tech house scene kao što su „Hot Creations”, „Solid Grooves” i „Repopulate Mars”. Uvertiru večeri će prirediti rezidenti Rave Ro festivala Exob i Tulvan koji nam dolaze iz Rumunije.

Na sajtu footworksshow.com možete ostaviti svoj mejl kako biste bili obavešteni o početku prodaje karata za ovaj show!

Footworks Show @Instagram
Dimitri J @Instagram
Un Padre @Instagram

Prethodni tekstAndrew Meller donosi Heat u Crnu Goru 19. i 20. jula
Sledeći tekstLovefest objavio kompletan line-up za ovo leto!