Lovefest objavio kompletan line-up za ovo leto!

Ograničen broj ulaznica po specijalnoj ceni od danas dostupan u prodaji.

Tuborg Lovefest_lineup_2024

Lovefest ove godine biće održan od 8. do 10. avgusta na dobro poznatoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji, a na čak pet muzičkih bina, među kojima je i jedna potpuno nova, stižu legende svetske elektronske scene i najpopularnija imena među kojima su Adam Beyer, dvojac Pan-Pot, Laurent Garnier, Chris Stussy, Traumer, Honey Dijon, Ron Trent, Len Faki, Shlomo, Alan Fitzpartick, Hunee, Gigi Testa i više od 100 izvođača.

Do 60% uštede za one koji ulaznicu kupe tokom juna

Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i na efinity.rs, a promotivna cena ulaznica biće aktuelna do isteka zaliha ograničenog kontigenta karata. U prodaji su dostupni kompleti karata za sva tri festivalska dana, kao i VIP i Backstage trodnevne i dnevne ulaznice. Za sve ljubitelje kampovanja na festivalu, uskoro će se u prodaji naći i posebni kamp kompleti.

Dočekujemo tri nezaboravna jutra na Fire Stage-u

Na najveću binu Lovefesta ove godine stiže Adam Beyer, švedski DJ i producent. Na Fire binu stiže i Honey Dijon, koja je osvojila ceo svet svojim Boiler Room nastupom sa više od 11 miliona pregleda. Na Lovefest se vraćaju i najveći miljenici publike Pan-Pot, Len Faki, Jamie Jones i William Djoko, a po prvi put u Vrnjačku Banju dolaze Shlomo, Chris Stussy, Alan Fitzpartick, kao i Traumer predvodnik francuske underground scene i tvorac mega hita „Hoodlum” i brojni domaći i regionalni izvođači.

Laurent Garnier press promo Lovefest 2024

Legendarni Laurent Garnier dolazi na Ultra Energy Stage

Na Ultra Energy Stage-u i ove godine nas očekuju zvučna imena, rezidenti brojnih svetskih klubova i predstavnici najkvalitetnijeg elektro zvuka, a prvi među njima je čuveni Laurent Garnier, koji će napraviti spektakularnu završnicu festivala. Tu je i legenda Čikago house muzike Ron Trent koji posle tri decenije osvajanja klabera širom sveta, dolazi na Lovefest. Na Ultra Energy Stage stižu i Hunee, DJ Deep, Gigi Testa, Interstellar Funk, Nu Genea, Call Super, DJ Nobu i mnogi drugi.

Raw Stage, nova bina za ljubitelje tvrđeg tehno zvuka

Od ove godine, peta muzička festivalska bina pod nazivom Raw Stage plasiraće najsiroviji techno zvuk, koji je sve popularniji u našem regionu. Hedlajneri ovog leta biće Lee Ann Roberts, techno zvezda novog talasa, Basswell, francuski producent poznat po svom tvrdom stilu, Clara Cuve, koja je nedavno izbila na sam vrh techno scene, kao i Raven, Airod, T78, a među domaćim imenima našli su se sve popularniji DJ Lag, Acor, Muhi, Asarri, Deeda i mnogi drugi.

Benny Gaši Lovefest 2023
Photo: Benny – Take A Moment

Ovogodišnji slogan festivala In a heartbeat

Svedoci smo da brojne stvari u životu mogu da se promene u sekundi, a organizatori su ove godine iskoristili priliku da podsete sve posetioce da je i sekunda dovoljna da odlučite da ovog leta uronite u lepšu realnost na festivalu ljubavi. Otuda slogan „In a heartbeat”, koji ove godine služi da motiviše sve fanove festivala da instant, brzo i bez odlaganja odluče da i ovo leto provedu na jednom od najboljih muzičkih festivala u Evropi.

Da podsetimo, Lovefest je nedavno nominovan za najbolji evropski festival i plasirao se među deset najboljih u Evropi. U proteklih deceniju i po festival je posetilo više od 850.000 ljudi iz zemlje i sveta, kao i preko 4.000 izvođača među kojima su najveća svetska imena, zajedno sa najslušanijim zvezdama iz regiona i zemlje.

Text: Lovefest Press Promo Team

Prethodni tekstDimitri J i Un Padre ne staju! Na Footworks Show dovode hit maker-a Franky Rizarda!
Sledeći tekstMaratonsko zatvaranje druge sezone beogradskog kluba Kult
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!