U Beogradu se otvara novi klub: Para

Lokacija ostaje tajna do otvaranja

Klub Para Beograd otvaranje 08. juna 2024. godine.

08. juna 2024. godine Beograd će dobiti novi klub, ali u koji nećete ići u očekivano vreme pred ponoć, već ujutru od 6 sati. Lokaciju ćete, kako organizatori kažu, morati da nađete sami. U tome će vam možda pomoći i ime kluba – Para.

Ovaj klub nije zamišljen kao afterparti klub već kao klub u kom će se odigravati dnevni rejvovi namenjeni pre svega onima kojima ne odgovara da celu noć provedu u klubu, a žele da plešu uz dobru muziku. Svako kom partijanja noću nije dosta je takođe dobrodošao.

Klub Para Beograd otvaranje 08. juna 2024

Radno vreme kluba Para

Dnevni klabing nije nova stvar u svetu, a neki od najpopularnijih slotova u klubu Berghain su upravo u ovo doba. Klub će raditi subotom i nedeljom. Subotom od 6 ujutru do podneva, a nedeljom od 6 ujutru do 22:00 uveče.

U klubu vas čekaju dva stejdža sa drugačijom atmosferom, tu da vas izmeste na ceo dan ili pruže promenu nakon noći provedene u klubu. Klub će pored DJ-eva koji nose lokalnu scenu redovno imati i specijalne goste od kojih će neki nakon kluba, nastupati po drugi put u istom danu, samo u neformalnoj atmosferi i spuštenog garda, pa ćete imati prilike da vidite kako se profesionalci snalaze u ovakvim situacijama.

Para @Instagram

Prethodni tekstBeogradski DJ dvojac Inner Sense predstavili novu traku
Sledeći tekstHUMANITARNI PIKNIK U TURIJI ZA MALOG PETRA DESNICU