Upoznajte sanjare koji stoje iza sarajevske bašte snova

Garden of Dreams Festival 2023, fotograf Lingo.

Elektronska scena u Sarajevu definitivno ne bi bila ista bez Garden of Dreams organizacije.

Ovi sanjari, koji ne spavaju kako bi snove pretvorili u stvarnost, stvorili su organizaciju koja je sada kamen temeljac kulturnog pejzaža grada i simbol renesanse elektronske scene u Sarajevu. Zahvaljujući čitavom timu koji stoji iza Garden of Dreams, ono što je započelo kao platforma za promovisanje elektronske muzike u Sarajevu razvilo se u regionalni magnet za turizam i razvoj talenata, igrajući ključnu ulogu u promovisanju Sarajeva kao savršene destinacije za putovanja i ples.

Dok nas nekoliko dana deli od najvećeg do sada Garden of Dreams Festivala, začetnici bašte snova koja je postala simbol Sarajeva, su svojoj publici odlučili ispričati malo više o samom Festivalu i izvođačima, ideji koja ih pokreće, svom putovanju pretvaranja snova u realnost, legendarnoj prošloj godini u znaku Garden of Dreams i planovima za budućnost.

„Ideja je da uvek Garden of Dreams raste, ideja je da svaki naš event bude bolji od prethodnog, da svaki Festival bude bolji od prethodnog, da sve što radimo bude bolje od onog što smo radili ranije. Nas pokreću snovi, od samog nastanka do dan danas, sve što smo uradili, uradili smo jer smo sanjali, želeli da imamo nešto što je po našoj meri u Sarajevu. Pogledamo naš YouTube kanal i vidimo da smo stvarno uradili čudo.”, poručili su organizatori, a šta su još rekli i koje su to evente najavili za 2024. godinu pogledajte ispod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Garden of Dreams (@gardenofdreams.ba)

U susret Garden of Dreams Festivalu 2024

Od 2016. godine, Garden of Dreams je poznat po tome što organizuju nezaboravne događaje na jedinstvenim lokacijama u Sarajevu, dovodeći niz muzičkih mađioničara i pretvarajući ulice i istorijska mesta u plesne podijume za hiljade ljudi koji dolaze iz svih delova sveta. Uz trud i snove koji su utkani u ideju Garden of Dreams organizacije, Sarajevo je postalo novi epicentar elektronske muzike.

Ovogodišnje izdanje Festivala donosi još veću magiju i najbolji zvuk današnje elektronske muzike, spajajući globalne zvezde sa lokalnim talentima na dve unikatne lokacije u srcu grada. Uz impresivan Line Up, koji uključuje zvezde poput Mind Against, Reinier Zonneveld, Lehar i Rex The Dog, festival se pozicionirao kao jedan od najvažnijih muzičkih događaja u regiji.

Najveća produkcija do sada i iskustvo iz snova

Zapišite datume od 7. do 9. juna, jer će šesto izdanje Festivala biti najveće do sada. Uz produkciju koja do sada nije viđena u Domu mladih, vrhunsku audio-vizuelnu opremu i svetlosne efekte, vrhunski Line Up, i festivalsko iskustvo kao iz snova od samog početka do kraja, ovaj trodnevni ples će biti nezaboravan. Organizacija ovogodišnjeg izdanja obećava da će nadmašiti sve do sada postavljene standarde. Sa srcem punim uzbuđenja organizatori poručuju da će ovogodišnji izvođači napraviti čaroliju kakva se može pronaći samo u sarajevskoj bašti snova.

Uskoro rasprodate Presale dnevne ulaznice

O uzbuđenju koje raste pred početak Festivala, govori i činjenica da su Festivalske ulaznice već odavno rasprodate. Veoma mali broj Presale dnevnih ulaznica je i dalje u prodaji na www.kupikartu.ba po trenutnoj ceni od 35 KM (oko 17.5 EUR).

Ne propustite priliku biti deo ovog kolektivnog sna. Kupite svoju kartu na vreme, spakujte cipele za ples i pripremite se za avanturu života u srcu Sarajeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Garden of Dreams (@gardenofdreams.ba)

Garden of Dreams Box Office Booth

Deo festivalskog doživljaja je i iQOS Caravan u kojem se nalazi Box Office Booth Festivala. U zajedničkoj organizaciji iQOS i Garden of Dreams, Caravan je postavljen ispred Doma mladih, jednoj od lokacija Festivala u centru grada.

Na ovoj lokaciji je moguće kupiti ulaznice za sve evente Garden of Dreams Festivala, zameniti ulaznice za festivalske narukvice, dopuniti cashless festivalske kartice, i kupiti iQOS proizvode te saznati kako do Revolt x iQOS TogetXer festivalskih merch komada.

Informacije o radnom vremenu iQOS Caravana pronađite na profilu Garden of Dreams.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Garden of Dreams (@gardenofdreams.ba)

Pridružite nam se u snovima i #DreamOn!

Featured Photo: Adnan Lingo

Prethodni tekstHUMANITARNI PIKNIK U TURIJI ZA MALOG PETRA DESNICU
Sledeći tekstKompletiran EXIT line-up. Od vanvremenskih legendi do predvodnika nove generacije