Ludilo u KPTM bašti ovog vikenda!

Ponovo širimo ljubav! Dobre jutarnje vibracije, mnogo pozitive, osmeha i sjajne muzike uz Manchu i Mark Panica! Klaberski duo Mancha i Mark Panic poznat po tome što svojom muzikom stavra gotovo opipljivu energiju i sjajnu atmosferu nastupiće u nedelju, 24. aprila u bašti KPTM -a od četiri sata ujutru.

Ovaj popularni afteraški dvojac nalazi se među prvima na listi onih koji umeju da zagreju atmosferu do ključanja, bez obzira na prostor ili grad gde nastupaju. Ipak, bašta dorćolskog kluba KPTM posebno se izdavaja kada je pitanju dobra energija.
kptm

Mancha (Mad Mole / Belgrade Afterhours) – Iskusni beogradski DJ koji nas već više od deset godina maestralno diriguje anderagraund klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je trenutno najposećeniji after party koncept u Beogradu.

Mark Panic (Belgrade Afterhours) – DJ i producent čije ime obožavamo da vidimo na line-up-u najavljenog eventa. Iskusno se poigrava različitim muzičkim pravcima, od techna, tech house do deep house.

Do 05:00 ulaz će koštati 200 rsd posle 05:00 ulaz 300 rsd

Prethodni tekstSAM PAGANINI I BOOKA SHADE TOPE KALEMEGDAN
Sledeći tekstExploziv na Arsenal Festu
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!