Gde izaci za vikend? Nedeljna preporuka 007

1336
Gde izaci za vikend

Kako ste se proveli prošlog vikenda, jeste li preživeli? 😀 U našem Kalendaru dešavanja je upisano skoro 40 žurki koje će se održati ovog vikenda! Mi smo vam izdvoljili osam za koje smatramo da ne smete propustiti. Delimo karte za Dot, The Tube, Monsun i Sunday Beat, a više o tome na našoj Facebook stranici! Pa da lagano krenemo sa preporukom “Gde izaci za vikend?”

Petak 04.03

Rich NxT @ Dot [DELIMO KARTE]
Start: 23h
Karte: 300 din (rezervacija), 500 din (na ulazu)

Rich NxT DBDZ Dot

Kao dugogodišnji DJ i klavijaturista, Rich NxT je iskoristio svoje poznavanje muzike i londonske underground scene da je učini još boljom. Kao jedan od članova čuvenog londonskog labela “Fuse”, učinio je da ovaj label dostigne još veći ugled među tamošnjim klaberima, a host Fuse Ibiza rezidenture bio je upravo Rich. Njegov zvuk varira između deep house-a i techno-a, a ovog petka slušaćemo ga u klubu DOT uz domaću podršku u sastavu Kristijan Šajković & Milovan Stojanović.

Više informacija

Chris Su @ Monsun [DELIMO KARTE]
Start: 23h
Ulaz: 300 din

Chris Su Monsun

Chris SU dolazi iz Mađarske, DJ-ingom se bavi više od 15 godina, a zajedno sa kolegama Jade i Mindscape upisao je svoju zemlju u sam vrh drum’n’bass muzike. Njegovi setovi karakteristični su po tome što pušta različite d’n’b žanrove, a kada sve to ukombinuje sa maestralnom tehnikom miksanja – dobija se vrhunska žurka. Više puta je proglašavan DJ-em godine, a takođe je nominovan i kao najbolji “tech” DJ na Drum and Bass Arena Awards.

Više informacija

Petar Dundov @ Maximus (Kotor)
Start: 23h
Karte: do ponoći 6, posle ponoći 8 evra

Petar Dundov Maximus

Serijal Empty Headed žurki u kotorskom klubu se nastavlja. Još jedno nezaboravno muzičko putovanje kroz koje će ljubitelje elektronskog zvuka voditi jedan od najuticajnijih DJ–eva i producenata regiona, fenomenalni Petar Dundov, a svoje mesto “legende partija” podeliće sa Tijanom Kabić i Raven-om iz Tehno Klinike.

Više informacija

Subota 05.03

LaRambla – Techno korida @Magacin Depo [DELIMO KARTE]
Start: 23h
Karte: 500din

larambla

China Town, Berlinski Zid, French Kiss i Oranje su samo neki od tematskih događaja koji su u režiji Jungle Tribe-a i hiljade posetilaca napravili rave za pamćenje. Sledeća na redu je La Rambla koja se održava 5. marta ,uz podršku opštine Palilua. Događaj će pored dobre muzike predstaviti deo špankse kulture u Travničoj br. 3 u Beogradu.

Više informacija

Slave To The Rhythm @ Monsun [DELIMO KARTE]
Start: 23h
Karte: /

Slave To The Rhythm Monsun

Techno groove ponovo gospodari podijumom za igru u Monsunu, a za DJ pultom biće Ivan Radojević & Luka Vuković, Andrew Meller i Popi Divine. U pitanju je proverena ekipa DJ-eva i producenata prepoznatljiva po dobroj energiji, odličnim setovima i uvek vrhunskom provodu na žurkama, a na Slave To The Rhythm će nas provozati kroz sve žanrove techno i house muzike.

Više informacija

MarkyZ @ UMK (Kragujevac)
Start: 23h
Karte: 400 din

Markyz u klubu UMK

DJ-ing i muzika uvek su bili deo biografije DJ-a i muzičkog producenta MarkyZ -a. Njegov talenat primećuju i podržavaju vrhunski producenti kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, Robert Dietz, tINI, Hector, Mark Antona, Heartthrob, Shlomi Aber, Yaya, East End Dubs, Enzo Siragusa, Randall M, Medeew, Chris Lattner, i drugi iz DESOLAT, MUSIC ON, MINUS, CADENZA, COCOON i drugih diskografskih kuća. Njegovi setovi uključuju techno, dub, deep i house uticaje a njegova strast i poznavanje elektronske muzike omogućavaju mu da izvodi raznovrsne i duboko emotivne setove.

Više informacija

Limelight Beat @ Dot [DELIMO KARTE]
Start: 23h
Ulaz: /

Limelight Beat Dot

Subota je rezervisana za Limelight Beat veče u klubu DOT. Vrhunska DJ ekipa u sastavu Rub A Dub, Tom Collins, Marko Milutinović & Teodora Van Context vas čeka na adresi Francuska 6.

Više informacija

Funk D’Void @ The Tube [DELIMO KARTE]
Start: 23:30h
Ulaz: /

Funk D'Void Kid Kimi Rayo The Tube

Lars Sandberg a.k.a. Funk D’Void, je DJ i producent koji je prisutan na svetskoj elektronskoj sceni još od sredine 90ih godina. DJ karijeru započeo je sa 15 godina, a do svoje 18. godine je već vodio dva kluba, što je bio savršen način da se započne karijera. House muzika mu je promenila život, a posebno zvuk koji se propagirao u Čikagu. U detinjstvu kada bi čuo 808 Drum mašinu koja je korišćena u Marvin Gaye-ovoj “Sexual Healing” svaki put bi bio iznova fasciniran i tako je znao čime će se baviti.

Više informacija

Nedelja 06.03.

Purple Dub & MarkyZ @ Sunday Beat [DELIMO KARTE]
Start: 23:59h
Ulaz: /

Purple Dub MarkyZ Sunday Beat

Ove nedelje Sunday Beat odlazi u “ljubičasto” tako što će gostovati Purple Dub po prvi put uz specijalnog gosta iz Italije MarkyZ-a. Nakon dva meseca u Beatu su ponovo Calavera & Manya koji će podržati celu žurku sa rezidentom Tom Collins-om.

Više informacija