Grotto vas vodi u Barutanu na nastup Patrice Bäumel-a!

632

Jedan od najtraženijih DJ-eva i producenata današnjice, holanđanin Patrice Bäumel, po prvi put će gostovati u Srbiji, tačnije u Beogradu – 26.05.2017 u prostoru Barutane! Patrice Bäumel je nemački audio-vizuelni umetnik, DJ i producent koji trenutno radi i živi u Amsterdamu. Svoj muzički stil slobodno karakteriše kao “modernu dance muziku za odrasle”. Dugo je bio rezident DJ Trouw-a u Amsterdamu, jednog od najeminentnijih klubova elektronske scene u Evropi. Sarađivao je i sa mnogim vrhunskim etiketama, kao što su Get Physical, K7, Systematic, Diynamic, Trouw i Turbo, Kompakt, a ove godine je debitovao za Afterilife etiketu sa EP izdanjem “Glutes/Engage” uoči kog je izašao i njegov podcast, treća epizoda serije podcast-a “Voyage” istoimene etikete o kome možete više pročitati ovde.

Ovog puta, Grotto redakcija je odlučila da na malo drugačiji način pruži šansu najvernijim čitaocima da osvoje kartu za ovaj događaj, a pravila “igre” su sledeća:

1. Odaberite jedan od sledećih naših blog tekstova:

2. U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici postavite link vašeg omiljenog teksta. 

Svi koji budu ispoštovali pravila igre, automatski ulaze u krug potencijalnih dobitnika karte za sutrašnji događaj, a dobitnici koji budu nasumično izabrani putem servisa www.random.org će biti obavešteni u inbox najkasnije 26.05 do 13h. Delimo 5×1 kartu. Srećno. 🙂