Novi Sad je postao bogatiji za još jedan klub – Ignite

3716
Ignite Novi Sad Weekend Klub
Ignite Novi Sad Klub

Prošle nedelje su klaberi Novog Sada imali priliku da budu na otvaranju kluba Ignite (bivši The End). Ovoga puta u totalno redizajniranom prostoru je redizajniran i zvuk. Ignite ove godine koketira u svim pravcim house muzike, a ovog vikenda imaju poseban lineup.

Zamislite najbolju klupsku muziku u poslednjih 15 godina? Zamislite sve hitove i obrade u svim nijansama house zvuka? Soulful, tech, disco, afro, peaktime, vocal, melodic, hip, minimal, latin, classic house.

Ovom paletom zvukova šaraćemo po podijumu 30. novembra!

Spremite se za đuskanje i ples do ranih jutarnjih sati koji će sa vama izvesti kao gosti Calavera Manya i Grotto DJ-evi, Marco B & Bojan B.

Za idealno zagrevanje biće zadužen mladi miljenik lokalne scene Mrvica Jr. koji će biti tu da nas sve uvede u višečasovno putovanje kroz nov, renoviran prostor i najluđe vreme vašeg života.


Subota, 1 decembar, je zadužena za siroviji zvuk koji će predstaviti beogradski DJ – Vuk Smiljanić uz podršku Aleksandra Zeca i Marshall-a. Na mikrofonu će biti MC Edge kog nova škola zna po svojim klupskim fotografijama dok oni stariji ga znaju po svojim vokalnim spobnostima.

Ne propustite priliku da budete deo jedinstvene večeri u gradu!

Rezervišite svoje mesto na (telefon za rezervacije). Broj mesta u klubu je ograničen! Za više informacija posetite event ovde.

Prethodni tekstIntervju | Culoe De Song “U Srbiji mi se sviđa vajb i energija”
Sledeći tekstINTERVJU | Edu Imbernon: Uradio bih remix za Depeche Mode ili New Order [SRB/ENG]
Autor, osnivač, admin za Grotto portal. Zaljubljenik u kvalitetan house.