Avicii drugi najtraženiji Google pojam u 2018. godini

272
Avicii

Iznenadna smrt dance ikone Avicii-ja mnoge je rastužila i naterala na razmišljanje o životu superstarova u muzičkoj industriji širom planete.

Google je nedavno objavio “2018 Search Trends” listu na kojoj je “Avicii” drugi najtraženiji pojam na svetu odmah nakon “World Cup” pojma. Ostalih osam pojmova u Top 10 su: “Mac Miller”, “Stan Lee”, “Anthony Bourdain”, “XXXTentacion”, “Stephen Hawking”, “Kate Spade”, “Black Panther” i “Meghan Markle”.

Pročitajte i naše viđenje cele ove situacije klikom ovde

Nakon Avicii-jeve smrti Netflix je povukao dokumentarac “Avicii: True Stories” sa svoje streaming platforme. Dokumentarac, koji je režirao Levan Tsikurishvili, sa Tim Bergling-om u glavnoj ulozi nam pokazuje kako je on pozivao u pomoć svoje saradnike tokom turneja i ukazivao na loše mentalno stanje. Nakon samoubistva diskusija o ovom problemu proširila se internacionalno.

Dokumentarac, koji je razmatran i za nominaciju za Oskara, će se 28. decembra vratiti na Netflix platformu, a biće prikazivan i u bioskopima počev od 14. decembra u Laemmle-u u Los Anđelesu i u Cinema Village-u u Njujorku.