Grotto vas vodi na doček srpske Nove godine u Hangar

1031
Marika Rossa Juliet Sikora nagradna igra

Marika Rossa, jedna od najprepoznatljivijih istočnoevropskih techno DJ-eva nastupiće na poslednjem događaju u okviru Central Dance Event novogodišnjeg festivala, u nedelju 13. januara u Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39). Ovoj neobičnoj predstavnici ukrajinske elektronske scene pridružiće se Juliet Sikora, house DJ, producent, event menadžer i suvlasnica izdavačke kuće “Kittball”. Te večeri dvema damama domaću podršku pružiće Roxa i Mark Andersson.

Marika Rossa Juliet Sikora Roxa Mark Andersson Hangar
Srpska Nova godina w/ Marika Rossa, Juliet Sikora, Roxa & Mark Andersson @ Hangar

Marika Rossa prepoznatljiva je po tvrdom techno zvuku kojim je osvojila publiku širom sveta, od najvećih ukrajinskih festivala kao što su Kazantip i Global Gathering Ukraine, preko brojnih setovima širom Evrope i Meksika. Tokom svoje uspešne karijere Marika je delila binu sa mnogim izvođačima svetske elektronske scene, dok se njene numere nalaze u samim vrhovima Beatport lista. Nedavno je objavila singl “In Hypnose” na kojem je sarađivala sa poznatom napuljskom DJ/producentkinjom Deborom De Lucom. Stoji iza brojnih techno hitova i remiksa za izdavačke kuće “Italo Business”, “Crunch Control”, “Audio Elite”, “Naughty pilule”, “DSR Digital”, “Dolma Records”, “Pragmatik Recordings”, “Naked Lunch”, “Elektrax Recordings”. U aprilu 2015. osnovala je svoj lejbl “Fresh Cut“, a njeno prvo izdanje je za samo nedelju dana osvojila Beatport Hardtechno/Hardcore Top 100 listu. Ono što Mariku razlikuje od ostalih DJ-eva su veoma mračan andergraund techno zvuk, energični nastupi i jedinstven stil.

Juliet Sikora već dugi niz godina veoma je prepoznatljiva na house sceni. Krajem 2013. godine Juliet Sikora u saradnji sa duom Tube & Berger objavljuje singl “Come On Now (Set It Off)” s kojim beleži ogroman uspeh i svetsku popularnost. Pesma je doživela veliku podršku DJ zajednice i publike, mnogobrojna radijska emitovanja i milionske preglede na YouTubeu.

Svoje putovanje ka elektronskoj muzici započinje još u detinjstvu svirajući klavir. Kombinacija ambicije, akademskih dostignuća i strasti uvela je u svet muzičke industrije. Diploma Event menadžmenta omogućila joj je pristup najpopularnijim klubovima širom planete. Juliet je odgovorna za vođenje izdavačke kuće “Kittball”, čiji je suvlasnik zajedno sa duom Tube & Berger i P.A.C.O., a koja drži zavidnu poziciju među Top 10 najprodavanijih deep house etiketa na Beatportu. Njena produkcija za lejblove “Suara”, “Material” i “Kittball” prošla je vrlo zapaženo u svetu house muzike.

Tokom svojih nastupa delila je DJ pult sa velikanima elektronske scene, po najvećim svetskim klubovima i festivalima, uključujući Watergate u Berlinu, Rex u Parizu, Cocoon u Frankfurtu, Sonar u Barseloni, kao i mnoge druge širom Evrope, Indije, Južne Afrike i Azije.

Ograničen kontingent ulaznica nalazi se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix po ceni od 990 dinara za parter i 1.490 dinara za VIP sektor.

Kako do besplatne karte za srpsku Novu godinu 2019 u Hangaru?

01. Pronađite ovaj post na našoj Facebook stranici ili kliknite ovde.
02. Like i PUBLIC Share posta uz tagovanje Grotto – The Way Of Life. i Central Dance Event stranica.
03. U komentaru tagujte osobu koju vodite na nastup Marike Rosse i Juliet Sikore.

Pravo na učestvovanje u nagradnoj igri imaju isključivo osobe koje su lajkovale Grotto – The Way Of Life. Facebook stranicu!

Nagradna igra počinje danas, u četvrtak (10.01) u 21h i traje do sutra, petka (11.01) do 18h kada ćemo putem random.org sajta odabrati dobitnike i obavestiti ih o načinu preuzimanja karata. Srećno!

Facebook Event