Alan Fitzpatrick obećava ludu žurku ovog petka u Hangaru

127

Alan Fitzpatrick – DJ, producent i vlasnik izdavačke kuće “We Are The Brave“, nastupiće u petak 8. februara u Hangaru u Luci Beograd, u produkciji Blendera. Te večeri, na bini će mu se pridružiti Peter Portman, najmlađi domaći predstavnik na svetskom takmičenju Burn Residency održanom na Ibizi i DJ dvojac Timmy Mendeljejev b2b CWTCH, predvodnici Oscillate muzičkog koncepta.

Alan Fitzpatrick Peter Portman Oscillate Hangar
Alan Fitzpatrick, Peter Portman, Oscillate @ Hangar | Photo: Blender

Alan Fitzpatrick je krajem januara objavio svoje najveće izdanje do sada – novi EP pod nazivom “11:11 The Awakening“, za sopstvenu izdavačku kuću.

Fokusiran sam više nego ikada pre i osećam kako moja karijera poprima pravi oblik. Veoma sam ponosan na sve što sam ostvario sa ‘We Are The Brave’ lejblom i mislim da se to osećanje odrazilo na moje poslednje izdanje” – izjavio je Alan povodom objavljivanja novog materijala.

Osetio sam da je došlo vreme da uradim nešto drugačije sa svojom izdavačkom kućom. Dugo sam čuvao ovu muziku i shvatio da te numere zajedno čine jednu jaku celinu, jedan EP čvrstog stava. Izabrao sam sedam traka, jer trenutno imam dosta novog materijala koji želim da podelim sa ljudima i bila bi prava šteta da čekaju dugo na njega. Ova godina će biti vrlo uzbudljiva i produktivna, pa možete očekivati dosta toga s moje strane u narednih 12 meseci“ – dodaje Alan.

Fitzpatrick se sa zadovoljstvom nakon pet godina vraća u Beograd i svojim fanovima poručuje: “Šteta što je toliko vremena prošlo od mog prethodnog nastupa! Vaša publika je veoma zabavna i klaberi su uvek spremni za partijanje! Jedva čekam da se opet sretnemo. Obično uzmem slobodan januar od turneja, tako da će biti uzbudljivo ponovo stati za DJ pult. Možete očekivati ludu žurku, a imam dosta nove muzike koju sam željan da podelim sa svima vama.

Grotto intervju sa Alan Fitzpatrickom pročitajte klikom na ovaj link

Alan Fitzpatrick je u svet elektronske muzike ušao kao klaber, otkrivši techno, da bi ubrzo zatim počeo sa miksanjem svoje muzike i postao svetski priznati DJ i producent. Ozbiljnu reputaciju stekao je nakon što se 2009. godine pridružio popularnoj izdavačkoj kući Adam Beyera – “Drumcode”, gde je razvio sposobnost da kombinuje i sjedini različite stilove u sopstvenoj produkciji. Stvaranje univerzalne muzike i zavidne produkcijsle veštine izdvojile su ga od drugih i otvorile mu put do popularnih klubova širom sveta.

Njegovo debi izdanje “We Do What We Want”, za sopstveni lejbl, doživelo je veliki uspeh. Ovaj singl postao je hit leta 2016. i mogao se čuti svuda, od BBC-jevog Match Of The Day, preko emisije Annie Mac na BBC Radio 1, sve do KFC lokala.

Ograničen kontingent ulaznica nalazi se u prodaji širom Tickets i Gigstix mreža, po promotivnoj ceni od 990 dinara za parter i 1.490 dinara za VIP platformu.

Facebook Event

Featured Photo: Blender