Protokol i Pulse pres. The Yellowheads u Plastic-u

137
Protokol Pulse The Yellowheads Plastic

April 19. je reservisan za ponovni dolazak dvojca The Yellowheads!

Ovog puta lokacija je klub Plastic, a domaća podrška za ovaj događaj su Luka Concrete, Bojan Vukmirovic i Milos Vujovic. Cena karte u početnoj fazi pretprodaje iznosiće 650 din dok će na dan događaja iznositi 1.200 din. Vidimo se na Protokol i Pulse noci!

The Yellowheads Protokol Pulse Plastic

Ovaj etablirani techno duo, pružice klaberima iskustvo kakvo nude muzičari koji su godinama u ovoj sferi. Bojan Vukmirovic, dobro poznat beogradskoj publici kreće se kroz techno žanr, raspona od dosta mračnog i tvrdog do onog melodičnijeg. Pult je delio sa velikanima svetske underground scene, a njegove trake našle su se na izdanjima etiketa “Reload Black”, “Naked Lunch”, “Eclipse Recording”, “Blackout Audio”. Eksperimentisao je sa drugim muzičkim žanrovima kroz saradnju na projektu “Omladina voli rejvove” i producirao kompletan album repera Arafata, pod nazivom “Zakuni se”.

Njegovog kolegu, Luku Concrete, odlikuje dugogodišnje prisustvo na domaćoj techno sceni, tokom kojeg je ostvario impozantnu karijeru koja se ogleda u brojnim izdanjima, nastupima i organizovanjem žurki u zemlji i inostranstvu. Pult je delio sa svetskim imenima poput Dave Clarke-a, Sam Paganini-ja i mnogih drugih. U toku studijskog rada sa Concrete DJz ekipom nastala su četiri samostalna EP izdanja na ploči i više od 20 kolaboracija sa drugim DJ-evima na sceni.

Photos: Protokol