Grotto te vodi na Central Dance Event 2019

471
Central Dance Event 2019 Full Line Up

Šesto izdanje Central Dance Event 2019 novogodišnjeg festivala elektronske muzike, koje će se održati u periodu od 29. decembra do 1. januara u najvećem Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39), donosi svim ljubiteljima klupskog zvuka nastupe svetskih zvezda elektronske scene, kao i najboljih i najtraženijih domaćih izvođača, vrhunsku zabavu i nezaboravan provod.

Prvog dana posetioce očekuje progressive avantura, kada će imati prilike da uživaju u nastupu sofisticiranog maga elektronske muzike Patrice Bäumel-a, internacionalno čuvenog producenta i DJ i jednog od ključnih igrača klupske scene. Pored ovog audio-vizuelnog umetnika, za DJ pultom će se naći i superstar iz Tel Aviva – Khen, kao i Chicola, jedan od najistaknutijih i najtraženijih umetnika u Izraelu, dok će im domaću podršku pružiti Bokee.

Intervju sa Khenom možete pročitati na ovom linku.

patrice baumel central dance event

U nedelju, 30. decembra, za dobru muziku biće zadužen maestro Live Act nastupa, nemački producent i kompozitor Stephan Bodzin, jedna od najuticajnihih figura globalne techno scene. Pored ovog autentičnog muzičara, na bini će se naći i producent, remikser, DJ, vlasnik izdavačke kuće i event promoter Edu Imbernon, Nicolas Masseyeff koji dolazi iz Francuske, kao i Ilija Đoković.

Intervju sa Edu Imbernonom možete pročitati na ovom linku.

VIKEND

Spektakularan doček Nove godine poveren je Matador-u, jednom od najtraženijih svetskih Live Act izvođača. Ovoj novogodišnjoj zabavi pridružiće se Marko Milosavljević, jedan od najpopularnijih DJ-eva na našim prostorima, Kristijan Molnar, miljenik klupske publike, kao i gost iz Makedonije DJ Flooder.

Glavna zvezda reprize novogodišnje noći biće brazilski techno superstar Victor Ruiz, jedan od najcenjenijih producenata ove muzike. Te večeri će nastupiti i harizmatična Lea Dobričić, popularna DJ dama i pobednica prestižnog Burn Residency takmičenja, kao i Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, autor koji ima preko 60 izdanja u diskografiji.

Intervju sa Victor Ruizom možete pročitati na ovom linku.

Kako do besplatne karte za CENTRAL DANCE EVENT 2019?

01. Pronađite ovaj post na našoj Facebook stranici ili kliknite ovde.
02. Like i PUBLIC Share posta uz tagovanje Grotto – The Way Of Life. i Central Dance Event stranica.
03. U komentaru tagujte izvođača kog želite da čujete (izabrati jednog).

Pravo na učestvovanje u nagradnoj igri imaju isključivo osobe koje su lajkovale Grotto – The Way Of Life. Facebook stranicu!

Nagradna igra počinje danas, u četvrtak (27.12) u 21h i traje do petka (28.12) do 19h kada ćemo putem random.org sajta odabrati dobitnike i obavestiti ih o načinu preuzimanja karata. Srećno!